Startsida / Inlägg

Niclas Wahlgren blir personlig tränare

av tramsfrans

Foto: Patrik Österberg, IBL Bildbyrå

Häromveckan kunde vi läsa att Niclas Wahlgren ska utbilda sig till personlig tränare. Jag är alltid positiv till svenska kändisar som utbildar sig och skaffar en annan kompetens än att vara svensk kändis, så det här är självklart något positivt! Såhär rapporterade Nöjesbladet då:

”Det är däremot tveksamt om man kommer kunna boka Niclas för ett träningspass framöver.

– Nja, det är tveksamt om jag kommer stå på ett gym och jobba som personlig tränare.”

Jag tyckte det var lite märkligt att Niclas Wahlgren utbildade sig till personlig tränare men att det var ”tveksamt” han skulle jobba på ett gym, och nu har Niclas Wahlgren äntligen berättat mer om vad han tänkt sig. Hänt rapporterar:

”Tanken är att han ska kunna åka iväg på träningsresor lite då och då när han får möjlighet. Han har även tidigare styrt ihop träningsresor, men då mer som inspiratör. Efter examen den 5 oktober kommer han kunna följa med som personlig tränare istället.

Nästa resa går av stapel den 24 oktober och Niclas Wahlgren och hans kompanjon Simon Carlfjord styr då färden, som de har döpt till just ”Wahlgrens färd”, mot Mallorca.”

Äntligen! En träningsresa med Niclas Wahlgren som heter ”Wahlgrens färd”! Bara för att han själv inte är med i realityserien så finns det ju inget som stoppar honom från att åka snålskjuts på varumärket.

”-Det är en fantastisk möjlighet att få åka ner och träna med mig och Simon, han är personlig tränare sedan många år tillbaka och gymnast i botten. Vi har satt ihop en resa till Mallorca där du får oss 24 timmar om dygnet, tre träningspass om dagen med strandaktiviteter, vandra i berg, under höstens vidrigaste period här hemma.”

På vanliga kändisresor brukar man inte få se skymten av kändisen mer än några timmar om dagen, men på Niclas Wahlgrens träningsresa är han tillgänglig 24 timmar om dygnet. Har du något akut träningsproblem mitt i natten eller är i behov av lite pepp så är det bara att knacka på. Onekligen väldigt mycket Niclas Wahlgren för pengarna!

”Den 5 oktober tar han examen och eftersom att den är internationell kan han efter det jobba överallt i hela världen om han så skulle vilja.

– Jag kan åka till Australien med min licens och gå in på de största gymkedjorna om jag vill. Den är kraftig, jag har redan börjat, säger han.”

Hela världen ligger framför Niclas Wahlgrens fötter nu. Vill han åka till Australien och bli PT på en av deras största gymkedjor så är det inga problem! Att ha ett normalt jobb på ett gym i Sverige verkar vara uteslutet, men att göra samma sak i Australien känns fullt rimligt. Jag önskar Niclas Wahlgren stort lycka till med den nya karriären, oavsett vilken kontinent det blir!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB