Startsida / Inlägg

Anna Books bildbeslut

av tramsfrans

Foto: Peter Wixtröm

Våren är verkligen här nu, och ett av de tydligaste vårtecknen jag sett hittills är att Anna Book snart ska flytta in i sitt nya hus! Tiden går verkligen fort när man har roligt!

I februari bloggade jag om att Anna Book köpt ett hus men vägrade berätta var det ligger någonstans. Nu är det nästan april, och Anna Book vill fortfarande inte meddela var huset ligger eller visa några som helst bilder. Anna bloggar:

”Så fort vi flyttat 100% så kommer bloggen att dra igång på ett annat sätt. Så ännu en gång TACK för ditt tålamod, jag uppskattar det väldigt mycket.

Har hur mycket bilder som helst kring vårt nya boende också att visa egentligen….

Men, jag spar på dom tills vi bor i vårt hus.”

Anna Book har ”hur mycket bilder som helst” att visa, men håller fortfarande oss alla på halster. Jag konstaterade i februari att Anna Books husjakt hittills har behandlats som en stor krigshemlighet, och det påståendet är fortfarande korrekt. Mycket talar för att det här är den mest hemlighetsomsusade husjakten i mannaminne.

”Skulle bara kännas knasigt att visa, när vi ännu inte bor rent fysiskt där 😊 Även om vi själva åker till huset var och varannan dag med trix och fix. Så får vi alla ha tålamod 😉

Det klarar väl ni?”

Jag vet inte om det hade varit speciellt ”knasigt att visa bilder på ett hus man faktiskt har köpt? Oftast vill folk visa direkt vad de har köpt, och den generella praxisen i kändis-Sverige är att hus- och lägenhetsköp alltid ska visas upp omedelbart. Nu får dock ”vi alla” ha tålamod istället.

Det hade inte behövt vara speciellt dramatiskt att inte visa några bilder, men eftersom Anna hela tiden skriver att hon vägrar visa bilder så vill såklart alla se bilder. Att dessutom bjuda in till frågestund om man inte vill svara på några frågor kanske inte heller är helt lyckat.

Precis som all annan information om huset så är det oklart exakt när inflyttningen är. Det återstår att se om huset kommer behandlas som ett skyddsobjekt även i fortsättningen. Det enda jag vet är att huset troligtvis ligger ”ungefär en timme” från deras gamla lägenhet.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB