Startsida / Inlägg

Vem ska fylla platserna i Let’s Dance 2019?

av tramsfrans

Foto: Magnus Sandberg

Om du som läser det här är en svensk C-kändis så är risken stor att du fått ett samtal från TV4 under december. Anledningen till detta är att castingen för nästa säsong av Let’s Dance pågår för fullt! Enligt flera källor är Lance Hedman Graaf är redan klar för tävlingen, och förhoppningsvis kommer hans medverkan i Let’s Dance gå bättre än när han gick tre dagar på gymnasiet.

En person som INTE är klar för Let’s Dance men har uttryckt intresse för att vara med är Glenn Hyséns exfru Helena! Nöjesbladet rapporterar:

”– Min stora dröm är att vara med i ”Let’s Dance”. Det står överst på min önskelista för 2019. Det hade varit fantastiskt och jag vill vinna hela skiten, säger hon och fortsätter:

– Jag är en tävlingsmänniska på ett helt sjukt sätt. Bestämmer jag mig för något så går jag in för det till hundra procent. Är jag med så ska jag bara vinna. Så är det bara, säger hon och skrattar.”

Jag måste ändå säga att Helena Hysén är en frisk fläkt eftersom hon är ärlig med att hon faktiskt vill vara med i Let’s Dance. Många andra svenska kändisar tycker om att skryta om hur de får frågan varje år och alltid tackar nej (Tommy Körberg, Carola osv), så det känns uppfriskande med en svensk kändis som faktiskt erkänner att de skulle tacka ja utan tjat.

”Sonen Anton Hysén, har vunnit ”Let’s Dance” två gånger och exmaken Glenn har också varit med i tävlingen men det gick inte lika bra för honom.

– Glenn har ingen koordination. Han kan ju inte lyfta armarna och benen samtidigt. Det har han aldrig kunnat. Jag är däremot en jävel på att dansa.”

Med tanke på att antalet kändisar som inte redan har varit med i Let’s Dance börjar ta slut (Anton Hysén har ju redan varit med 2 gånger) så tycker jag att det är en jättebra lösning att låta deltagarnas mammor vara med för att fylla ut deltagarlistan. Om de dessutom delar efternamn så är det ännu bättre!

Alltihop pekar mot att Let’s Dance framtid hänger på kändisars mindre kända familjemedlemmar. Helena Hysén har redan anmält sig som frivillig, och fler kändissläktingar är troligtvis att vänta om TV4 ska lyckas vaska fram 11 kändisar som inte redan varit med en gång tidigare.

Familjen Hysén har dock långt kvar innan de eventuellt kan titulera sig som Sveriges främsta Let’s Dance-familj. Den tronen har Wahlgren-dynastin härskat på sedan länge. Pernilla, Niclas, Bianca och Benjamin har redan varit med i tävlingen, och så sent som förra året försökte Pernilla få in Linus Wahlgren i tävlingen för att ytterligare befästa herraväldet.

LISTA: Här är alla deltagare i ”Let’s dance” 2019!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB