Startsida / Inlägg

Gunilla Perssons stöd till Samir Badran

av tramsfrans

Som vissa av er kanske redan känner till så har Samir och Viktor släppt en bok som heter ”Samir & Viktor”. Som ni kanske redan förstår så handlar boken om just Samir och Viktor och deras starka resa, och hur det känns att vara Samir och Viktor.

Allt hade kunnat vara en solskenshistoria, men häromdagen meddelade Samir på Instagram att han gått in i väggen och inte kunnat göra boksläppet tillsammans med Viktor som planerat.

View this post on Instagram

Jag ville verkligen göra det här boksläppet. Men jag fick aldrig kraften, jag hade inte orken till något längre. Inget var roligt längre, att stå på scen var inte lika spännande, när folk sprang och skrek när jag gick förbi blev bara jobbigare, att grabbar på stan high-five:a mig och sa att jag var ”kung” blev bara en overklig del av min vardag. Jag tyckte bara att allt kändes fake. Jag sov dåligt och livet kändes värdelöst. HUR? Mitt liv är väl fett nice? Är inte alla artister/skådespelares och sociala medie-personers liv fett bra? Spela ingen roll vad du har när detta händer dig, spelar ingen roll hur rik du är eller vilken tjej du har. Den här ”i väggen”-grejen är på riktigt. Hjärnan vill krossa dig och trycka ner dig, hjärnan kan göra så att du ser saker, hör saker och gör saker du inte vill. Det är bättre nu, och jag jobbar på det. Jag börjar få tillbaka min glädje igen. Träning, familj och mina RIKTIGA vänner funkar bäst för mig. Så för alla er som inte lyssnar på eran kropp och kör för hårt, lyssna på eran kropp och psyke. Att ta det lugnt ör inte kul om man är som jag, hatar att vila, jag älskar människor och rörelse + spontanitet i mitt liv. Om du är i närheten av att bränna ut dig: våga checka ut. Jag fattar att du inte vet hur. Jag fattar att du tänker att du kommer att bli helt jävla galen om en enda människa till säger åt dig att ta det lugnt. Men be om hjälp. Fråga nån du litar på. Kanske har de själva varit utbrända men aldrig berättat det. Vi ses igen så snart det går. Tro mig, ja e fett stark. Mina mål starta för tidigt, och min stress har alltid varit för hög. Men men, ja e snart back! 🙂 Till dess: sjukt mycket kärlek till Viktor som täcker för mig. Han jobbar hårt nu, för er skull och för min skull. Ge honom kärlek för det, han förtjänar det. Jag berättar mer om detta i boken. ❤️

A post shared by SAMIR BADRAN (@samirbadrans) on

Det känns tråkigt att Samir mår dåligt och jag hoppas att han snart börjar må bättre så att han och Viktor kan släppa fler låtar och eventuellt vinna Polarpriset. En annan person som också hoppas att Samir ska börja må bättre är Gunilla Persson, som skickat en stöttande kommentar på Instagram.

”Ring mig eller texta mig, Samir. Jag är din riktiga vän och kan totalt identifiera mig med det du beskriver. I love you och glömmer inte hur du stått upp för mig i flera olika situationer. Jag är här för dig vilken tid på dygnet som helst. Tidsskillnaden spelar ingen roll”. 

Gunilla Persson kan man alltid lita på. Jag är inte helt säker på vilka situationer som Gunilla menar att Samir har stått upp för henne i och med att de inte verkar umgås speciellt ofta, men allting tyder på att de har en oerhört djup relation ändå. Inte ens Atlanten eller tidsskillnaden mellan Sverige och USA spelar någon roll!

Att Samir och Viktor saktar ner på tempot är dock verkligen på tiden. Jag anade oråd redan i somras när de skulle göra 74 konserter på tre månader och införde ett signeringsstopp efter konserterna. Inte ens en svensk schlagerdiva skulle klara av ett sånt schema.

View this post on Instagram

Liten paus på @yasuragisweden ?

A post shared by SAMIR BADRAN (@samirbadrans) on

I skrivande stund har Samir inte svarat på Gunilla Perssons kommentar, men som en del av hans sociala medier-detox har han gjort ett samarbete på sociala medier med spahotellet Yasuragi. Fortsättning följer alltså på Samirs paus!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB