Startsida / Inlägg

Samir & Viktors signeringsstopp

av tramsfrans
samiroviktor

Som ni alla redan känner till så är sommar och jul de absolut viktigaste jobbveckorna om man är artist i Sverige. Jobbar man inte när alla andra är lediga så kan man glömma att få gästa Lotta på Liseberg året därpå!

Samir och Viktor är inget undantag, och har självklart ett späckat schema hela sommaren. Det finns ingen folksamling i hela Sverige som Samir och Viktor inte kommer att ha sjungit för innan den här sommaren är över! Nu har de dock tvingats ta ett svårt beslut, och har infört ett signeringsstopp efter konserterna! Nöjesbladet rapporterar:

”– Tyvärr blir vi väldigt trött av att signera hela tiden. Vi vill göra allt för våra fans, vilket vi fortfarande vill, men vi bestämde att vi skulle signera ända till den sista personen varenda gång. Alltid. Varje spelning, säger Samir Badran.

– Om man ska leverera, som vi ska göra nu i 74 städer på en sommar, och sätta oss och signera åt alla människor så går inte det. Folk säger: ”Men, det är bara mitt barn”. Nej, det är faktiskt inte bara det.” 

Det är nästan lite FÖR lätt att raljera över kändisar som tycker det är jobbigt att skriva så mycket autografer hela tiden, men jag är förvånad över att det tagit så lång tid för Samir och Viktor att inse först NU att man kanske inte behöver skriva en autograf och prata en stund med VARENDA person som vill det? Det faller ju på sin egen orimlighet om man är en stor artist?

”Vissa signeringar, som varit inbokade sedan länge, kommer fortfarande utföras men Samir och Viktor beräknar att de dragit ned ”cirka 80 procent”.

– Fansen har börjat förstå nu. De vill ju inte att vi ska dö. De vill ju att vi ska spela nästa år också.”

Viktor går så långt att han säger de riskerar att DÖ om de fortsätter att signera efter konserterna. Det känns kanske lite dramatiskt, men jag kan inte låta bli att undra varför man bokar in SJUTTIOFYRA spelningar på en sommar redan från första början om man är mån om sin hälsa? Det är knappast bara signeringarna som är problemet om man ska göra så många gig under så kort tid.

Nu när Samir och Viktor fått insikten att de inte behöver skriva autografer till alla personer i hela Sverige så längtar jag till nästa år, då de eventuellt kommer få insikten att de inte behöver boka in SJUTTIOFYRA gig kors och tvärs över Sverige på en enda sommar. Att göra hälften hade faktiskt varit helt okej. Det är faktiskt inte en naturlag att man måste besöka varenda stadsfestival i hela Sverige.

Folk kommer säkert bli besvikna, det blir de alltid, men man kan faktiskt inte alltid göra alla nöjda hela tiden. Den eventuella insikten unnar jag verkligen Samir och Viktor, och hoppas att den kommer innan 2025!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB