Startsida / Inlägg

Benjamin Ingrossos framtidsbesked

av tramsfrans

Foto: Jimmy Wixtröm

En stor del av att vara med i en realityserie går ut på att klaga på hur man framställs i klippningen, men ändå fortsätta vara med i serien säsong efter säsong. En av alla personer som blivit drabbade av detta är Benjamin Ingrosso, som känner sig missnöjd med hur han blivit framställd. Han är inte alls världsfrånvänd och oupplyst! Nöjesbladet rapporterar:

”När Benjamin Ingrosso gästade ”Fördomspodden” fick han frågan om det är schysst att tv-produktionen framställer honom som ’världsfrånvänd och oupplyst’.

– Den bilden har de nog absolut gett lite väl i det programmet och det är väl därför också som jag inte känner att jag vill vara med så mycket. Just för att man vet aldrig hur de klipper och så där, säger Benjamin Ingrosso i podden.”

Det här är faktiskt ett stort problem för många svenska kändisar! Tänk om man inte blir framställd på precis det sättet man vill när man blir filmad 18 timmar om dagen? Man hinner ju säga jättemycket tokerier på så lång tid, och med en duktig klippare kan det bli ännu konstigare. Har man riktig otur så kanske det som sänds inte stämmer överens till 100% med ens riktiga personlighet.

Att det här skulle få Benjamin att inte vilja vara med i programmet längre är dock helt felaktigt. Han vill bara inte vara med lika ofta! Benjamin fortsätter:

”– Jag har bara sagt att jag inte är med så himla mycket som min syster och min mamma är. Det är för att det är deras program. Men jag har inte bojkottat programmet. Jag tycker det är ett skitroligt program och folk tycker om det. Det är bara att jag inte är en del av det så mycket. Det borde fortsätta vara så, för de klarar sig så jäkla bra själva, säger han.”

Om ni frågar mig så tycker jag inte att Benjamin har blivit framställd på ett dummare sätt än någon annan i familjen Wahlgren. Pernilla och Bianca framställs inte direkt som raketforskare heller, och de har hittills inte klagat vad jag vet. Det här kanske kommer som en chockmen för några hundratusen kronor per säsong är det faktiskt rätt många som kan tänka sig att framställas lite tokigt på tv.

Att Benjamin hellre vill göra något annat än att bli filmad, t.ex. ha en musikkarriär och göra något vettigt, tyder dock på att han troligtvis är den smartaste i hela familjen. Att Benjamin skulle vara världsfrånvänd och dum är alltså helt enkelt inte sant, i och med att han faktiskt står på egna ben hellre än att vara med i en realityserie med sin mamma.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB