Startsida / Inlägg

Biggest Loser VIP – Avsnitt 2

av tramsfrans

6d2dbf1f-07fa-4c63-aa81-d36cb48af84fFoto: TV4

Nu har jag sett andra avsnittet Biggest Loser VIP! I första avsnittet sa Gunilla Persson att det var det bästa programmet som någonsin har sänts på tv, och jag antar hon menar avsnitten som kommer längre fram för hittills har det inte varit Kristallen-nivå på underhållningen. Nedan kommer denna veckas höjdpunkter.

1: Gunillas ryggrad. Avsnittet börjar starkt med att Gunilla berättar att hon har en sned ryggrad, och konstaterar att om hon misslyckas med träningen så är det tränarens fel eftersom han isåfall inte har individanpassat träningen tillräckligt mycket.

2: Gunilla blöder. Efter en hård dag fylld med massage så vaknar Gunilla upp dagen efter med stora blödningar i underlivet, och har skrivit en lapp på dörren med orden ”Väck mig inte. Mår inte bra! Inte sovit!”. Trots detta så stormar Erik Hörstadius in i rummet för att kolla läget och ha lite gött snack med Gunilla. Gunilla tänker ”absolut inte” vara med i någon tävling, och berättar att hon inte hade varit med även om hon hade mått bättre eftersom det säkert hade varit väldigt ansträngande och potentiellt livsfarligt.

3: Deltagarnas bristande tävlingsglöd. Det är dags för årets första tävling, och deltagarna (förutom Gunilla såklart) ska rulla varsitt enormt bildäck och därefter lägga ett pussel. Det är oklart vad pussel har att göra med fysisk aktivitet, men jag är ju ingen träningsexpert. Pekka är klar först av alla med pusslet, men väntar med att springa fram till målet och vinna eftersom han ”inte vet om det är ett bra eller dåligt pris”. Varför skulle det vara ett dåligt pris och varför vill ingen deltagare vinna tävlingen?!? Ni är inte här för att skaffa vänner!

4: Alexandra Zazzis seger. Eftersom Pekka vägrar vinna så springer istället Alexandra Zazzi fram och vinner. Glädjen är inledningsvis stor, men sen blir Alexandra också oroad över att det eventuellt är ett dåligt pris.

5: Kalle Moraeus är trött på att tävla. Efter att den första tävlingen är över så säger Kalle ”hoppas det är väldigt långt till nästa tävling”. Har han inte sett programmet tidigare? Har ingen berättat för honom att det är en tävling i veckan och att det är det hela programmet går ut på? Var tror han egentligen att han är någonstans?

6: Carl Jan Granqvists fader Fouras-aura. Jag fick en insikt när jag hörde Carl Jan läsa från ett papper! Han skulle vara PERFEKT som nya fader Fouras i Fångarna på fortet?!? Ni kan ju tänka er själva hur mycket han skulle trivas med att sitta i ett torn i Frankrike och dricka ett glas chablis och kolla på när andra kändisar anstränger sig. Det skulle jag också göra, men kommer troligtvis inte få något erbjudande av TV4.

7: Gunillas återkomst. Efter att ha uppsökt vård utanför slottet så återvänder Gunilla och säger ”här kommer överlevnadskonstnären!” och skryter om hur många receptbelagda värktabletter hon fått. Hon berättar även att hon EVENTUELLT har cancer och att provsvaren kommer om först två veckor, så det är nog bäst att ta det lugnt tills dess.

8: Magnus Schönberg tvingas lämna programmet. Deltagarna är i CHOCK över att någon av dem tvingas lämna programmet! Hade de vetat innan de tackade ja att folk skulle behöva lämna programmet så hade de nog inte ställt upp över huvud taget. Kan inte alla bara få vara kvar hela vägen till finalen så att det inte blir så jobbigt? Om en vecka fortsätter dramat, och det återstår att se vad deltagarna blir chockade över nästa gång.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB