Startsida / Inlägg

Agneta Sjödins omvälvande livsförändring

av tramsfrans
agnetasjödin

I fredags så skakades TV-Sverige av en bomb. Agneta Sjödin meddelade att hon inte längre har ett kontrakt med TV4! Vad ska hända nu med Fångarna på fortet och det årliga eftersnacket till Bachelor, kanske ni undrar? Nöjesbladet rapporterar:

”För Nöjesbladet förklarar hon turerna bakom kulisserna:

– Vi har inte förlängt det avtal jag har haft. Det fanns inget självklart jobb för mig på TV4, jag blev erbjuden ett jobb på sjuan som jag lände att det passar inte mig, så jag sa nej. Och då fanns det liksom inget annat, säger hon.”

Jag tycker det är bra att Agneta Sjödin inser sitt värde och vägrar leda något konstigt program på Sjuan. Det finns faktiskt en gräns för vad man som programledare ska behöva stå ut med. Ingen ska till exempel behöva programleda  ”Förlåt mig” om man inte vill.

Till alla er som är oroade över att det inte ska bli något mer Agneta Sjödin i rutan så har jag dock lugnande besked. Hon har bara ändrat anställningstyp! Agneta berättar:

”-Det är en frihet att kunna göra vad jag vill när jag vill när jag inte sitter fast i ett avtal. Det är en trygghet i ett avtal, men man är också begränsad i ett avtal. Nu styrs jag mer av av vad jag tycker är kul att göra. Det kan ju vara på fyran eller på vilken kanal som helst, säger hon.”

Agneta Sjödin har äntligen förstått att hon faktiskt kan göra vad hon vill nu, utan att ha den konstanta bojan i form av TV4 som tjatar på att hon ska vara med i tv hela tiden. Nu får hon mer tid över till att fota hjärtan i naturen och skriva böcker om drömtydning och indianer, men kan samtidigt leda Agnetas nyårskarameller en gång om året. Hon får det bästa av två världar! Jag grattar Agneta och hoppas att hon hittar den perfekta hjärtformade stenen i höst. Jag känner det på mig!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB