Startsida / Inlägg

Sofia Wistam gör sig av med Sofia Wistam-bilen

av tramsfrans

Det är faktiskt förvånansvärt få svenska kändisar som kör omkring med en bil full med bilder på sig själva och familjen, men en av dem som gör det är Sofia Wistam! Allt för att ingen ska missa att det är en kändis som gasar fram så man kan lämna företräde! Nu är det dock slut med det.

De flesta personer nöjer sig med att ha sina bilder i t.ex. fotoalbum och portabla hårddiskar, men i flera års tid har Sofia Wistam alltså åkt omkring med hela familjealbumet på motorhuven och ”fått samtal från nyfikna”, men det har bara varit roligt! Själv så skulle jag tycka det var lite jobbigt att gå in på min släkthistoria med främlingar varje gång man är i ett parkeringshus och dra en spontan recap över mina familjeförhållanden, men det kanske bara är jag.

Den stora frågan är ju vad som ska hända med bilen nu? Hur ser egentligen andrahandsvärdet ut på en bil full med bilder på Sofia Wistam? Att begagnade bilar rasar i värde är ingenting nytt, men frågan är om det är positivt eller negativt att den är full med bilder från Sofia Wistams familjealbum? Säg vad ni vill, men det är ju faktiskt rätt UNIKT och ett stycke svensk kändishistoria!

Folk i kommentarsfältet har frågat vad som ska hända med bilen, och vad jag kan se hittills så har inte Sofia Wistam lämnat något besked. Nu svävar vi alla i ovisshet över vad som ska hända med bilen och alla dess bilder.

Om jag vore Sofia Wistam så hade jag väntat med att göra mig av med bilen till Musikhjälpen och auktionerat ut den till högstbjudande där istället. Hade jag haft körkort så hade jag absolut lagt ett bud! Det hade visserligen varit lite konstigt om jag skulle åka omkring med en bil full med bilder på Sofia Wistam och hennes familj, men då skulle jag också kanske få spontana hejarop från främlingar och känna mig omtyckt för en gångs skull.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB