Startsida / Inlägg

Slut med Parneviks

av tramsfrans

I helgen så skakades reality-Sverige av ett fruktansvärt besked. Penny Parnevik avslöjade att det inte blir några fler säsonger av Parneviks eftersom familjen vill ”vara ifred med varandra och spendera kvalité tid”.

Den stora frågan är ju vad alla realityfamiljer ska göra hela dagarna om de inte längre blir filmade? Ska de tvingas göra helt normala saker som alla oss andra utan att någon gör content av det för TV3? Äta middag utan att någon börjar gråta eller kramas med varandra utan att en kamera spelas in? Är det det som är livet? Nöjesbladet rapporterar:

”Susanne Nylén, presschef för MTG Sverige, skriver i ett sms till tidningen att man nu tittar på fler alternativ.

’- Som det ser ut nu får vi inte ihop familjen för inspelning av en femte säsong med ’Parneviks’ under hösten men vi tittar på andra alternativ med dem. Vi älskar den här familjen och har en tät dialog med dem'”.

Jag vet inte om ni har märkt det, men det blir bara färre och färre personer som är med i Parneviks för varje säsong som går? I de första säsongerna så hade de kända gäster som kom och hälsade på varje avsnitt men de försvann efter ett tag, och nu verkar det som att stora delar av familjen dessutom kommer att försvinna? Det är som en deckare! Vad är det egentligen som kommer bli kvar?

I och med att TV3 ”tittar på andra alternativ så skulle jag tippa att delar av familjen kommer komma tillbaka i någon form. Kanske att bara Jesper och Mia får vara med och att man döper programmet till ”PAR” istället? Parneviks! Där tror jag att det finns något!

Det återstår att se hur det här utvecklar sig, men att familjen Parnevik skulle försvinna från offentligheten känns ungefär lika troligt som att Samir & Viktor får Polarpriset.

Taggar Parneviks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB