Startsida / Inlägg

Gunilla Persson talar ut om Biggest Loser VIP

av tramsfrans
Gunilla-Persson

Som ni alla redan känner till så spelades Biggest Loser VIP in i våras! Nu är det inte lång tid kvar innan premiären, och snart kommer vi äntligen få uppleva deltagarnas starka resa för att få sitt gage utbetalt.

En av säsongens stora överraskningar är som bekant att Gunilla Persson skulle vara med! Dels för att hon i vanliga fall syns på TV3, men kanske mest för att hon inte var överviktig. Nu har vi äntligen fått en förklaring till varför Gunilla var med i programmet. Nöjesbladet rapporterar:

”Jag var inte direkt överviktig men kände att jag ändå hade runt tio kilo att ta av som jag haft svårt att bli av med själv. Därför tackade jag ja, säger Gunilla Persson och fortsätter:

– Men egentligen passar jag inte alls in i formatet. Jag och träning är ingen bra kombination. Vad jag än gör så blir det roligt. Det spelar ingen roll vad jag sätts i för situation, så blir det underhållande utan att jag anstränger mig.”

Gunilla Persson hade alltså ”runt tio kilo att ta av, och varför inte göra det i utbyte mot några hundratusen kronor!? Tyvärr så är det inte känt hur mycket årets deltagare har fått betalt, men enligt källor från förra året så fick Anna Book 372.000 kronor för sin medverkan. Det känns inte orimligt att Gunilla Persson har fått en liknande summa, men för att göra det enklare att räkna så kan vi leka med tanken att hon fick 300.000 kronor.

Om vi säger att hon gick ner alla 10 kilon som hon ville bli av med så innebär det att hon fick betalt 30.000 kronor per förlorat kilo. Tänk att det kan vara så lönsamt och roligt att gå ner i vikt!

”Inspelningen av ’Biggest loser VIP’ på Ekolsunds slott var en mycket positiv upplevelse för Hollywoodfrun som annars är van vid bråk och stort drama under tv-inspelningar.

– Jag känner att jag på bara några få veckor har fått vänner för livet bland de andra deltagarna. Det är mer än jag kan säga om Hollywoodfruarna efter alla år. Det är lite sorgligt, säger hon.”

Som vanligt när en svensk kändis har varit med i en dokusåpa så har de fått ”vänner för livet”. Det spelar ingen roll hur kort tid de varit med i ett program och vad det handlar om, de får alltid vänner för livet! Det är oklart hur de redan nu vet att de kommer vara vänner i resten av livet, men jag antar att man måste ha varit där för att förstå.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB