Startsida / Inlägg

Gunilla Persson och Kalle Moraeus har blivit vänner för livet

av tramsfrans
6d2dbf1f-07fa-4c63-aa81-d36cb48af84f

Som jag redan har rapporterat vid ett flertal tillfällen så är det snart dags för premiären av Biggest Loser VIP. Chockerande nog så är det inte deltagarnas hälsovinster och viktnedgång som stått i centrum av medierapporteringen, utan snarare allt annat förutom det! Igår skrevs det bland annat om Gunilla Perssons och Kalle Moraeus nyfunna, oerhört djupa vänskap. Nöjesbladet rapporterar:

”Redan från början var det en av deltagarna som Gunilla Persson kom extra bra överens med – nämligen spelmannen Kalle Moraeus, 55.

– Vi spenderade mycket tid ihop och lärde känna varandra på djupet. Man kan tycka att vi är en udda duo men vi klickade verkligen. Det var en annorlunda och mycket positiv erfarenhet för mig.”

Om ni frågar mig så tycker jag inte det är speciellt konstigt att Gunilla Persson och Kalle Moraeus kommer bra överens. De har ju till exempel sitt stora gemensamma intresse för MUSIKEN! Vi minns alla hur mycket Gunilla Persson kämpade för att hennes dotter Erikas musikkarriär skulle ta fart, och en vänskap med Kalle Moraeus låter som en klok investering inför framtiden.

Nu var det längesen Gunilla skröt i Svenska Hollywoodfruar om sina goda kontakter med mäktiga chefer på MTV, men kanske har hon äntligen sänkt sina förväntningar nu och accepterat att hon iallafall kanske kan bli kompis med Kalle Moraeus?

”– Skulle du fråga Kalle hur jag är som person så kommer det bara goda, positiva och underbara svar och jag känner likadant för honom. Det finns inget ont i Kalle.

– Det bästa med honom är att han var så rolig att vara ihop med. Det vi bland annat hade gemensamt är kärleken till våra döttrar. Vi lever båda två för våra barn.”

Det känns bra att Gunilla Persson svarar för både henne själv och Kalle Moraeus. Kanske är det därför Kalle gillar henne så mycket? Hon tar alla samtal med journalister så att han kan göra annat! För övrigt så känns det inte jätteunikt att ”leva för sina barn”. Det gör väl alla föräldrar? Många gör det dessutom utan att bli ”vänner för livet” med alla andra människor man möter som också lever för sina barn.

”– Kalle har bjudit in mig till Orsa. Han har sagt att jag är välkommen att hälsa på honom när jag vill. Han vet också att detsamma gäller honom. Min dörr är för alltid öppen för Kalle om man vill hälsa på mig i Kalifornien.”

Jag ser med glädje fram emot att få se om det blir några besök i Orsa respektive Kalifornien! Enligt min erfarenhet så brukar sånt där snack oftast bara vara tomma ord och något man säger för att vara artig, men svenska kändisar tolkar det troligtvis bokstavligt och packar väskan direkt. Minns till exempel att Rickard Olsson hade vägarna förbi Casa Gunilla i Los Angeles senast i vintras! Ska Kalle Moraeus bli nästa person att korsa Atlanten för att ta en kopp kaffe hemma hos Gunilla?

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB