Startsida / Inlägg

Leila Lindholms fyra tvättmaskiner

av tramsfrans

Förra året gick till historien som tvättmaskinernas år! Iallafall om man frågade svenska kändisar. Tvättstugan var årets populäraste rum, och alla passade på att renovera! Charlotte Perrelli var rasande över mitt blogginlägg om hennes tvättstuga, och Elsa Billgren gick såpass långt att hon kallade tvättmaskinen för ”husets hjärta och puls”.

I år har de nya glänsande kändistvättstugorna lyst med sin frånvaro, och jag funderade länge på vad som hänt. Hade svenska kändisar redan hittat ett nytt favoritrum, eller var de upptagna med att sitta på enorma plastsvanar i poolen?

Häromdagen fick jag dock ett lugnande besked om att kändistvättstugor fortfarande är en grej. Leila Lindholm har skaffat fyra tvättmaskiner!

Leila Lindholm har kämpat för rätten att ha fyra tvättmaskiner i sitt hem, och fick äntligen rätt. Det här tycker jag är väldigt viktigt. Låt ingen komma i vägen mellan dig och dina drömmar. Många skulle säkert ge upp längs vägen, men man måste våga kämpa för vad som verkligen är viktigt i livet.

Jag är glad över att Leila Lindholms kamp äntligen gav utdelning, och att hon numera kan tvätta i industriell skala. Om kokboksuppdragen någon gång skulle sina så kan hon alltid starta tvätteriverksamhet i källaren.

Nu när jag funderar på det så är det väl ändå dags för någon kändis att skriva en bok om tvätt? Alltså, nu när alla har gett ut 2-3 kokböcker var så hade det väl varit kul med en bok där svenska kändisar kommer med sina bästa tvättips. Lär dig dosera tvättmedel som Pernilla Wahlgren, och häng tvätten som Margaux Dietz! Här tror jag det finns något att tjäna massa pengar på! Om inte annat borde det gå att hälla kändisvin i luckan istället för sköljmedel, eftersom många kändisviner smakar ungefär som det.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB