Startsida / Inlägg

Camilla Läckberg glömde gå av tåget

av tramsfrans

Förra veckan rapporterade jag om Camilla Läckbergs stora flygraseri i Frankfurt. Planet till Stockholm ville inte vänta in familjen Läckberg/Sköld, och dessutom så var en kille på flygplatsen jätteotrevlig!

På väg….. #Tåg #SJ #VartÄrJagPåVäg #

A post shared by Camilla Läckberg (@lackberg) on

Nu har Camilla Läckberg råkat ut för ännu en transportrelaterad motgång. Hon glömde gå av tåget i Växjö och missade presskonferensen för Stjärnorna på slottet!

Jag börjar faktiskt bli mer och mer osäker på om kombinationen kändisar och allmänna färdmedel verkligen är något som fungerar? Är det inte Camilla Läckberg som glömmer gå av tåget så är det Linda Lindorff som åker till fel flygplats eller boardar fel flyg. För övrigt så känns det kul att Camilla Läckberg skrev #vartärjagpåväg under den första bilden eftersom hon uppenbarligen inte verkar ha vetat det själv?

Jag vet att många flygbolag har speciella tjänster för minderåriga barn som flyger där personalen håller ett extra öga och att flygplatspersonal ledsagar dem när de kommit fram, och jag tycker faktiskt att det är en tjänst som automatiskt borde ingå om man är en kändis som ska resa. Detta borde självklart även gälla hos SJ. Det är faktiskt jättesvårt att hålla koll på vart man ska gå av någonstans!

Den här gången löste sig problemet genom att Camilla Läckberg tog en härlig taxi från Ängelholm till Växjö. Jag vill dock uppmana alla som läser den här bloggen att hålla ett extra öga nästa gång ni ser en kändis sitta på t.ex. ett tåg eller ett flyg. Gå gärna fram, fråga om allt är okej och vart de ska resa någonstans, och försök ha koll när de själva inte har det. Märker ni att de blir tankspridda och glömmer att gå av så kan er hjälp vara avgörande.

Tack för all er hjälp! Tillsammans kan vi se till att våra svenska kändisar kommer fram i tid till sina åtaganden. Det vore verkligen tråkigt om Diggiloos turnébuss skulle bli det enda färdmedlet som kändisar klarar av att åka på egen hand.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB