Startsida / Inlägg

Benjamin Ingrosso gick nästan in i väggen

av tramsfrans

Om det är någonting man verkligen fått lära sig så är det att unga personer är mer stressade än någonsin! Influencers är självklart inget undantag, och en stor del av deras energi går åt till att förklara att det är ett riktigt jobb och att det faktiskt är jättejobbigt! Bianca Ingrosso höll på att ”gå in i väggen” för några månader sedan, och nu meddelar även Benjamin Ingrosso att han har det tufft. Hänt rapporterar:

”I podcasten ”Livets liv”, som Benjamin har tillsammans kollegan och vännen Felix Sandman, berättar Benjamin Ingrosso att det har varit en intensiv tid för honom på sistone. Nästan lite för intensivt.

– Jag mår bra, men jag har mått lite dåligt sådär. Man har ju jobbat väldigt mycket och varit nära på att gå in i väggen känns det som, säger han i podden.”

Det kanske är jag som är helt fel ute nu, men jag har känslan att många influencers slänger sig med uttryck som ”gå in i väggen” när det inte är befogat? Typ ”ja jag gick. nästan in i väggen men sen så hade jag en ledig dag i några timmar och nu är allt super igen!!!”. Ungefär som att det räcker att vila EN dag om man har jobbat konstant under ett års tid.

Jag har ingen aning om Benjamins schema, han har säkert jättemycket att göra, men att ”må lite dåligt sådär” kan väl ändå inte vara samma sak som att ”nästan gå in i väggen”? Det är ju två helt olika saker!

”-Jag mådde dåligt och kände att jag fick panik typ av att ha folk runt omkring mig. Så jag åkte till landet och så satt jag på båten och lyssnade på Ted Gärdestad och så rann det en tår ner bara. Då bara kände jag såhär ’det här är ju livskvalitet, det här är livet’. Det var jättehärligt.”

Om det är någonting som verkligen känns betryggande så är det att influencers alltid har en enkel lösning på stora livsproblem. Åk ut på landet några timmar, lyssna på Ted Gärdestad och fäll en tår så blir allt bra igen! Det är jättehärligt!

Jag menar inte att trivialisera psykisk ohälsa och att må dåligt. Jag blir ju snarare oroad! Om Benjamin mår jättedåligt och är stressad så räcker det ju inte med att åka ut på landet en dag. Han behöver vila ännu mer! Det är ju bra att hans tuffa period gick över av att lyssna lite på Ted Gärdestad, men ändå. Man måste vara försiktig!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB