Startsida / Inlägg

Margaux Dietz abonnerar Gröna Lund för fanträff

av tramsfrans

Jag har noterat en ny trend i influencer-Sverige, och det är att det är inne att ha hela Gröna Lund för sig själv! Tidigare i veckan så rapporterade jag om att familjen Wahlgren hade nöjesparken för sig själva i några timmar, och nu har även Margaux Dietz meddelat att hon tänker ha nöjesparken för sig själv i en hel timme nästa fredag! Eftersom hon är så snäll och godhjärtad så kommer hon även att bjuda in hela 25 fans till att göra henne sällskap!

Det är oklart varför hela Gröna Lund måste spärras av för att Margaux och 25 personer ska ha en fanträff, men det kanske är något som jag inte förstår. Klart att parken inte kan vara öppen när Margaux har fanträff!

Jag har aldrig varit på en fanträff, men spontant så känns det jobbigt att ha en sån på Gröna Lund? De flesta karuseller är gjorda för att en eller två personer ska kunna åka dem tillsammans, så jag antar att det innebär att majoriteten av fanträffen kommer gå ut på att 20 pers kollar på när Margaux åker karusell med främlingar.

Att Grönan har stängt en timme på en vardag är ingen större katastrof, men på sikt så blir jag ändå oroad. Sommaren är kort, och om varje svensk influencer ska ha Grönan för sig själv i några timmar så kommer det hinna bli november innan det blir klart.

Eftersom det här uppenbarligen är en av sommarens stora trender så kommer jag storsatsa på ”svenska kändisar har Gröna Lund för sig själva”-journalistiken. Därför ber jag er att tipsa mig om ni ser någon annan influencer som skriver samma sak! Jag har bäst koll på lite äldre kändisar och orkar inte följa unga influencers, så därför är det viktigt att jag får kännedom om samma sak händer igen. Tack på förhand!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB