Startsida / Inlägg

När Pernilla Wahlgren hade Gröna Lund för sig själv

av tramsfrans

Om det är någonting som svenska kändisar hatar så är det att behöva dela offentliga utrymmen med andra. Detta gäller speciellt när de är på nöjesfält med ungarna. Bara massa vanlisar överallt som stör! Som tur är så har Gröna Lund insett detta, och brukar ha invigningsevent där kändisar och andra utvalda får komma och åka när det är stängt för allmänheten. Tryggt, säkert och praktiskt!

Pernilla Wahlgren har dock tagit det hela ett steg längre. Hon har länge haft en dröm om att abonnera hela Gröna Lund så att bara familjen Wahlgren får vara där en hel dag, och igår blev det verklighet!

Rätta mig om jag har fel, men bygger inte en busringning på att man ska låtsas vara någon annan istället för en själv..? Om man ringer och säger vem man är direkt så förstörs ju busringningen innan den ens har börjat.

För övrigt så ska väl en busringning vara så absurd att den aldrig ens ska bli verklighet? Pernilla Wahlgren VILLE ju uppenbarligen ha Gröna Lund för sig själv eftersom det har hänt nu, men maskerade sin önskan genom en ”tokig” busringning?

Well played Pernilla, well played. Kom aldrig och säg att en wahlgrenare är korkad, för det här var verkligen ett skolexempel på hur man ska få igenom en absurd förfrågan genom att låtsas man inte vill det.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB