Startsida / Inlägg

Läckberg uppmanar följarna att lovebomba Sköld

av tramsfrans

Nu får ni hålla i er, Camilla Läckberg har lagt upp en bild på Simon Sköld för att berätta hur fantastisk han är! Den här gången så har hon dessutom involverat sina följare, och bjudit in dem till att berätta om hans positiva egenskaper och vilken bra kille han är.

Han. Herregud. Vet inte ens ibland var jag ska börja. Är lökigt kär. Vissa tycker man ska hålla sånt för sig själv. Att det är ”privat”. Jag tycker tvärtom. Att vi har så mycket skit och ondska i världen att vi bör skrika om all kärlek från hustaken. Han är så osannolikt bra. Så snäll. Så empatisk. Så kärleksfull. Han älskar mig. Han älskar alla våra sex barn, bonusbarn, biologiskt barn – han skiter högtidligt i vilket. Han är en underbar make, en fin vän och fantastisk son. Han har integritet, driv, arbetsmoral och hjärta. En sällsynt och ovanlig kombination. Lite som en enhörning. Ja faktiskt. Min man är en enhörning. De finns. Han finns. Jag snurrade hjulet och drog storvinsten. Lucky me. ?? Och ja, vet ni vad, ta inte bara mitt ord för det. Ni som känner Simon och tycker om honom – bomba honom med lite kärlek i kommentarsfältetoch tala om hur ni känner honom och varför ni tycker om honom. ?

A post shared by Camilla Läckberg (@lackberg) on

Det är såklart jätteroligt att Camilla Läckberg är kär, men jag kan inte låta bli att tycka det är lite konstigt att skriva som hon gör på slutet.

”Ni som känner Simon och tycker om honom – bomba honom med lite kärlek i kommentarsfältet och tala om hur ni känner honom och varför ni tycker om honom”

Lovebombing i all ära, men är det inte lite konstigt att fiska efter beröm i kommentarsfältet och be sina vänner att berätta varför de gillar ens kille på Instagram..? Det känns inte speciellt förvånade att Camilla Läckberg gör det, men om någon av mina vänner hade gjort samma sak så hade jag undrat vad de håller på med.

Troligtvis så är det dock bara jag som är bitter som vanligt! Hoppas att jag inom kort hittar min egen ”enhörning” så att jag kan be mina följare som inte känner honom att bekräfta vilken fantastisk person han är. Blir det inte bekräftat i ett kommentarsfält på Instagram så är det inte sant!

För övrigt så är det bara drygt en vecka kvar nu till 18 juni. Camillas och Simons första bröllopsdag! Om ni frågar mig så borde riksdagen flytta helgdagen från 6 juni till 18 juni istället så att hela Sverige kan vara med och lovebomba. Alla som är emot det förslaget är bittra och missunnsamma människor, och ett klassiskt exempel på den tråkiga svenska avundsjukan.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB