Startsida / Inlägg

Are you the one?

av tramsfrans

Älskar att fylla år i Thailand??❤️

A post shared by Martin Björk (@martinbjork) on

För en tid sedan så rapporterade jag om att Martin Björk gillar att vara naken på Instagram. Så sent som i oktober visade Martin upp sina fasta skinkor för följarna, och nu när det har blivit för kallt för att vara naken i Sverige så har han flytt till Thailand. Han är dock inte enbart där för att vara avklädd, eftersom han även spelar in ett nytt dejtingprogram för TV3 som heter Are you the one! Aftonbladet rapporterar:

”I den svenska versionen resar tjugo singlar till Thailand där de ska bo tillsammans. Redan från start finns det en ”perfect match” för varje deltagare, baserat på olika tester och djupintervjuer.

Ingen åker ut, i stället handlar det om för singlarna att ta reda på vem som är ens perfekta matchning. Lyckas hela gruppen vinner de kanske inte bara kärleken, utan de får även dela på en miljon kronor.”

Jag har svårt att tänka mig något värre än ett dejtingprogram där INGEN åker ut! Hela poängen med dejtingprogram är ju att folk ska åka hem! I det här programmet så kommer man ju aldrig att bli av med någon någonsin.

För övrigt så har jag svårt att tro att man kommer kunna vaska ihop TJUGO perfekta matchningar med tanke på det castingunderlag som finns i Sverige. Om man tänker på hur svårt det har varit för SVT att få ihop ETT enda lyckat par i ”Gift vid första ögonkastet” så har jag inte jättemycket tilltro till svenska castare och det befolkningsunderlag som finns i Sverige.

Priset om alla TJUGO personer lyckas komma på vilken deras perfekta matchning är är alltså att DELA på en miljon kronor? Jag vill inte verka otacksam, men är det inte rätt lite pengar? Jag fick ett svagt G i Matematik B, men till och med jag kan räkna ut att det blir 50.000 kronor per person. Drar du av 30% i vinstskatt så återstår 35.000 kronor. Inte direkt något att säga upp sig för.

Are you the one har premiär våren 2018 på TV3. Tills dess så hoppas jag att Martin Björk har klätt på sig.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB