Startsida / Inlägg

Martin Björks nakenchock

av tramsfrans

Det kommer inte som en överraskning, men det finns ingenting som svenska kändismän älskar mer än att klä av sig lite för mycket på sociala medier! Ju mer opassande och avslöjande desto bättre. Det är inte direkt någon som har bett om det, men de gör det ändå!

Vi var många som njöt av värmeböljan i Stockholm i helgen, men Martin Björk tog det tyvärr ett steg längre och klädde av sig helt och hållet. SÅ varmt var det faktiskt inte!

Jag ber om ursäkt för att jag inte triggervarnade, men varsågod för ett smakprov på Martin Björks erigerade penis och fasta skinkor. Är det inte en liten del av pungen som kikar fram där vid koppartaken? Det är svårt att förstöra en fin bild på Stockholms takåsar, men jag tror att Martin Björk precis lyckades med det omöjliga.

Konkurrensen är stenhård (förlåt för dålig ordvits), men jag vågar nästan påstå att Martin Björk är den kändisman som personifierar medelålderskris allra mest. Vad är det egentligen som händer? Vifta med sitt stånd över Stockholms takåsar en söndag i oktober?

Tjejer får inte visa bröstvårtor på Instagram, men Martin Björks flexande skinkor går utmärkt att visa upp utan förvarning. Världen är verkligen orättvis.

Frågar ni mig så får det gärna bli höst på riktigt nu. Jag vill bara att alla nakna kändismän ska klä på sig så att man slipper oroa sig för att få syn på sånt här under ens söndagspromenad. Vi kan inte ha det såhär längre. Det är dags att klä på sig och börja använda byxor. Vi är faktiskt halvvägs in i oktober och Magdalena Ribbing vänder sig i graven.

Taggar Martin Björk

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB