Startsida / Inlägg

När Camilla Henemark dejtade Prince

av tramsfrans

Det finns ingenting som svenska kändisar älskar mer än att berätta om hur de träffat en ännu mer känd person än dem själva. Camilla Henemark är självklart inget undantag, och i gårdagens avsnitt av Breaking News så berättade hon om när hon var på dejt med Prince! Expressen rapporterar:

”Sångerskan bodde på hotell i Paris när en stor rosbukett dök upp tillsammans med Princes dejtinbjudan.

– Jag tänkte ”gud, det här är ju min dröm, nu får jag träffa Prince” – och inte bara det, gå på dejt med Prince. ”Det här ska bli fantastiskt”, minns Camilla Henemark.

Men när hon dyker upp på dejten visar det sig att hon inte är den enda som bjudits in – där sitter också den danska modellen Brigitte Nielsen.”

Det här bekräftar bara det som jag alltid har sagt. Lita aldrig på en man som ger dig en stor rosbukett. Speciellt inte i Paris! Förr eller senare kommer det sluta med att han bjuder in en dansk modell till ert romantiska rendez vous och sabbar alltihop.

Jag tycker så synd om Camilla Henemark. Inte ens när hon går på dejt så får hon stå i centrum. Det är ju faktiskt rätt tråkigt att bli tredje hjulet på sin egen dejt. Jag trodde inte att det var möjligt, men om det är någon som hamnar i en sån situation så är det givetvis La Camilla.

”De dansade båda med Prince – men för Filip och Fredrik berättar hon att det inte blev någon romantik mellan dem.

Han försvann mellan oss. Mellan våra ben, bokstavligen, säger Camilla Henemark och syftar på Prince blygsamma längd på 157 centimeter.”

Varsågod för den mentala bilden! Prince sugs in mellan Camilla Henemarks ben och försvinner. När kom han ut därifrån? Ännu ett svenskt kändismysterium som vi aldrig kommer att få ett svar på! Prince tog med sig hemligheten till graven, och vi kommer aldrig få höra hans version av vad som hände den där ljumma vårkvällen i Paris. Trist!

Taggar La Camilla

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB