Startsida / Inlägg

Årets Bachelor 2017!

av tramsfrans

Foto: Daniel Ohlsson, TV4

Snart så är det äntligen dags för meningen med livet! Jag vet att jag skrev samma sak om Bonde söker fru för två dagar sen, men den här gången menar jag det på riktigt. Vi har äntligen fått veta vem som är årets Bachelor på Sjuan! Aftonbladet rapporterar:

”I presentationsvideon vägrade han visa sitt ansikte.

Nu bjuder årets huvudperson i Sjuans dejtingsåpa på mer än bara muskler och BMW.

Niclas Lij, 32, är årets Bachelor.”

Som vissa av er kanske kommer ihågvägrade årets Bachelor visa sitt ansikte i samband med castingen eftersom tjejerna skulle ”fokusera på något annat än bara utseende”. Det gick dock bra att visa upp sexpack och sportbil, för det är ju sånt som verkligen spelar roll. Personligen så tycker jag att det är höjden av narcissism att inte ens visa en bild på sig själv men ändå förvänta sig att tjejer ska skriva brev och tigga om att bli ens flickvän.

”Niclas är född och uppvuxen i Stockholm och bor i en etagevåning i innerstan. Kopplar av gör han på lantstället. Han kallar sig entreprenör och har drivit företag inom både event-, klock- och fastighetsbranschen.”

Viktigt att påpeka att det är en etagevåning det handlar om! Jag tycker också det är starkt att han har drivit företag både inom event, klockor OCH fastigheter. En triss av Sveriges kanske douchigaste branscher? Inte illa för att bara vara 32.

”Han har inget emot att kalla sin tillvaro för ett ”lyxliv”.

– Jag är väldigt duktig på att unna mig saker. I helgen var jag på spa, i går tog jag en massage. Jag är duktig på att njuta. Jag gillar att äta gott, göra roliga saker. Jag lever ett bra liv, säger han.”

Alltid lika härligt att ”ta” en massage. Att tycka om att äta gott och göra roliga saker känns också som unika spännande egenskaper man sällan ser hos andra människor. Ungefär som folk som säger att de gillar att ”prata”. Man ba ja vem gör inte det?

”-Utseende är väldigt viktigt, men jag har inget speciellt utseende jag gillar. Jag gillar skönhet, jag är väldigt visuellt lagd. Eftersom jag håller på mycket med design uppskattar jag skönhet i alla dess former. Men blondiner, brunetter, blonda, blåögda…alla kan vara vackra.”

Blondiner, brunetter, blonda, blåögda! Kanske lite repetitivt att nämna både blondiner OCH blonda i samma mening, men ni fattar. Alla kan vara vackra! Det känns väldigt bra att han kan tänka sig både en blond OCH en brunett! Han är verkligen öppen för det mesta.

Jag vet att jag är hård mot Niclas nu, men jag tror faktiskt att han kan hantera det. Ställer man upp som Bachelor så får man faktiskt räkna med att bli lite hånad, och han får gärna motbevisa mig! Nya säsongen av Bachelor har premiär den 16 oktober, och då får vi veta ännu mer om vilka blonda (och kanske brunhåriga!) tjejer som han bjudit in till Dominikanska Republiken.

Taggar Bachelor

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB