Startsida / Inlägg

Träningssöndag med Paolo Roberto

av tramsfrans

Det händer tyvärr alltför sällan att jag går in på Paolo Robertos instagram. Jag försökte följa honom tidigare, men det kändes ungefär som att vara med på en gympalektion på högstadiet som aldrig tog slut. När som helst så kändes det som att Paolo skulle skrika ”NU BLIR DET SPÖKBOLL” och blåsa i en visselpipa så att trumhinnan spräcks. Nedan kommer ett axplock av Paolos senaste tokiga träningsupptåg!

Jag antar att syftet med de här bilderna och klippen är att man ska bli motiverad till att träna och ta tag i sitt liv, men för mig får det faktiskt motsatt effekt? Allt är så grynigt och deppigt! Någon borde faktiskt lära Paolo att ta träningsbilder som man blir inspirerad av, för just nu är det här faktiskt träningsvärldens motsvarighet till Anna Books matbilder. Man blir inte sugen!

Observera att bilderna ovan är från de FYRA senaste dagarna! Jag måste dock säga att jag är imponerad över Paolos förmåga att skriva en helt ny och jättelång caption för varenda träningsbild men med exakt samma budskap som dagen innan?

161.000 personer följer Paolo Roberto på Instagram. Nu har du också chansen att inleda varje morgon på sociala medier med en grynig träningsbild på Paolo Roberto där han visar lite mer hud än vad som är nödvändigt. Valet är ditt!

Taggar Paolo Roberto
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB