Startsida / Inlägg

Linda Lindorffs laddar upp inför Kristallen

av tramsfrans
lindorff

Vi som kan våra svenska kändisar vet att slutet av augusti är högsäsong för Linda Lindorff. Varje år är Bonde söker fru nominerat till Kristallen, och under många år har varje prisutdelningsceremoni resulterat i avgrundsdjup besvikelse. Det har skrikits på parkeringsplatser och Lindorff har stormat ut från galan i protest. Bönderna och de medverkande djuren har dock varit något mer sansade.

Det här året har Linda Lindorff dock satsat på en annan approach. På sin blogg har Linda förklarat varför det inte längre spelar någon roll om Bonde söker fru vinner något pris på Kristallen eller inte.

”BSF är ett av Sveriges största och mest älskade program. En tittarsuccé som engagerar, ger lycka och kärlek – skapar liv. Vi har fått 14 bondebäbisar genom åren och så mycket fantastisk kärlek! Därför gör det mig faktiskt inget om en jury väljer att ge ett annat program Kristallen. Jag tror till och med att juryn tänker som jag – varför ge en Kristall till ett program som redan är så uppmärksammat och älskat? Bättre ge det till ett mindre program som kanske få ett uppsving tack vare en vinst” 

Om jag tolkar det här rätt så menar Linda att Bonde söker fru helt enkelt är FÖR bra för att få en Kristall? Det blir liksom orättvist mot de andra programmen om Bonde söker fru skulle vinna hela tiden, och därför så har juryn och Linda Lindorff någon typ av tyst överenskommelse att det är bättre att ge Kristallen till något mindre program som behöver det mer. Ja, så måste det vara!

”Jag är väldigt säker på att vi inte vinner i år heller, att vi skulle få en Kristall är faktiskt så extremt osannolikt att jag lovat min producent (som ännu inte gett upp hoppet) att tatuera in Bonde söker fru på min kropp ifall vi vinner.”

Nu är det istället ”extremt osannolikt att Bonde söker fru skulle få en Kristall, men Linda Lindorff har ändå inte stängt dörren helt. Hon har LOVAT att tatuera in Bonde söker fru på sin kropp om de vinner! Lite såhär ”jag bryr mig inte, men om vi vinner det här priset som egentligen inte spelar någon roll så tänker jag brännmärka min kropp permanent”.

Jag håller verkligen tummarna för en Bonde söker fru-seger på årets gala. Det har jag gjort varje år. Med tanke på att förra årets vinnare i kategorin ”Årets dokusåpa” blev ”Ullared- Jakten på storsäljaren” och inte ens det RIKTIGA Ullared-programmet så är ribban inte direkt hög.

Nuförtiden mäter man visserligen inte ett programs framgång genom hur många bebisar som tillkommit tack vare produktionen, men ändå. Bonde söker fru borde vinna! Sveriges bönder måste få upprättelse. En seger i Bonde söker fru skulle vara en viktig symbolisk seger i dessa tider med sjunkande mjölkpriser och igenväxta åkrar. Jag vet iallafall vart jag står i den här frågan, och jag hoppas att ni andra känner samma sak.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB