Startsida / Inlägg

Carolas gör entré på vattenskoter

av tramsfrans

Carola gigade på Mälarpaviljongen i Stockholm igår! Alla jag någonsin legat med verkar ha varit på plats enligt Instagram, så det kanske var lika bra att jag inte var där.

Carola gjorde självklart entré till giget på en vattenskoter. Givetvis med det ergonomiska valet högklackade skor. Det känns smidigt och rimligt. Aftonbladet rapporterar:

”Plötsligt uppenbarade schlagerdrottningen sig lång ute på vattnet – på en vattenskoter. Fordonet kryssade havet fram medan vattnet yrde kring stjärnans höga klackar.

Hon viftade med en stor flagga och vinkade åt publiken – som svarade med jubel och applåder. Väl på bryggan tog pojkvännen Jimmy emot henne med kyssar och öppen famn. Sedan tog hon sikte på scenen, greppade mikrofonen och drog igång Eurovision-låten ‘Evighet’.”

Jag har faktiskt tänkt på det här med Carola och transportmedel. Det spelar ingen roll hur hon tar sig fram, det blir alltid en rubrik! Oavsett om hon åker tunnelbana, kör bil, åker vattenskoter, boardar ett flygplan eller bara tar en promenad i all sin enkelhet. Det är bokstavligen talat som att hon inte kan gå utanför dörren utan att det blir en rubrik och någon typ av komplikation.

Gårdagens vattenskoterentré verkar dock ha gått helt enligt plan. Jag måste dock säga att jag varit nervös över våra svenska artisters säkerhet vid vattnet sedan Miss Li ramlade ner i en älv tidigare i somras under ett uppträdande i Skellefteå.

Folk pratar ofta om att det är viktigt att ha uppsikt över barn när man är nära vattnet, och jag tycker att samma sak borde gälla svenska kändisar. Om ni ser en svensk kändis nära vatten, var gärna extra observant och håll ett vakande öga. De kan ramla ner med kort varsel när du minst anar det.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB