Startsida / Inlägg

Danny Saucedos starka ställningstagande

av tramsfrans
danny2

Aftonbladet Plus har intervjuat Danny Saucedo! Hänt.se har gjort en snabb rewrite av intervjun, där det avslöjas varför Danny inte har någon internationell karriär. Han tackade nej till ett skivkontrakt i Los Angeles och att bli nästa Enrique Iglesias!

”-Jag började ifrågasätta mig själv och det jag gjorde. Måste man lanseras överallt? Var det verkligen min dröm eller var det bara något inlärt, något man bara ska drömma om?

Jag såg mig omkring och insåg att jag kunde göra vad som helst. Jag tänkte att ”jag kan vara i Sverige, jag behöver inte vara störst och bäst eller någon världsartist. Jag behöver inte mer pengar eller fans. Det kan vara bra ändå”

Verkligen ödmjukt av Danny att avstå från en internationell karriär eftersom han ändå redan har tillräckligt många pengar och fans. Det räcker faktiskt med 370.000 följare på Instagram och att vara en offentlig person i Sverige. Det är ”bra ändå”.

”Danny gjorde alla rätt och nådde till slut sitt mål om ett skivkontrakt i Los Angeles, om att bli en världsartist. Men han valde att inte skriva på.

– Jag lärde mig att man måste fråga sig vilken dröm man har och varför. Jag påminner mig om det hela tiden, avslutar han.”

Det enda som är värre än Los Angeles-svenskar är svenskar som har varit i Los Angeles och tackat nej till någon typ av deal och därefter skryter om det hemma. Ofta så hänger det ihop med att personen i fråga fått någon typ av grund insikt som alla redan vet om, till exempel att folk i Los Angeles är ytliga och bara vill tjäna pengar. Man bah grattis till den insikten!

För övrigt så känns det lätt att ljuga om att man tackat nej till något diffust erbjudande utomlands om att bli ”världsartist”. Det känns spontant rätt svårt att kolla upp sanningshalten i ett sånt påstående i efterhand, och bara för att man blir signad av ett skivbolag i Los Angeles så innebär ju inte det att man automatiskt blir någon sorts världsartist?

I vilket fall som helst så är det ju tur att vi i Sverige får ha kvar Danny Saucedo för oss själva! Allsång på Skansen vore verkligen inte samma sak om inte Danny var med minst en gång om året. Tänk på att han har offrat hela sin internationella superkarriär för det här.

 

Taggar Danny Saucedo

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB