Startsida / Inlägg

Prinsessan Madeleine gravid (igen)

av tramsfrans

Prinsessan Madeleine är gravid! Igen! Jag har alltid misstänkt att somrarna på Solliden är skittråkiga, och Madeleines graviditet är ytterligare ett bevis på hur otroligt lite saker det verkar finnas att göra där. Man kan inte göra något annat än att nuppa!

Ni vet ju själva hur det har varit den här sommaren. Dåligt väder och inget kul på teve. Folk har inte haft något vettigare för sig än att ligga med varandra och försöka rädda den goda semesterstämningen, och kungafamiljen verkar inte vara ett undantag.

Jag har inga belägg för det här, men det känns faktiskt som att Madeleines graviditet är en muta för att få Chris O’Neill att spendera tid i Sverige? Jag tror faktiskt att exakt samma sak hände under sommaren 2013, eftersom prinsessan Leonore blev född i februari året därpå. Om Chris ska komma till Solliden på sommaren så måste han få ligga! Det är sedan gammalt.

Enligt mina egna beräkningar så innebär det här att prinsessan Madeleine kommer ha varit gravid i 2.5 år de senaste fem åren. Fem år är 60 månader och tre graviditeter är 27 månader. så prinsessan Madeleine har i princip varit gravid oftare än hon INTE varit gravid? Starkt jobbat ändå.

Det känns betryggande att prinsessan Madeleine och Chris tar sitt ansvar för tronföljden, och det gör mig genuint lycklig att tänka på att Chris O’Neills gener fortsätter att föröka sig snabbare än zikaviruset. Om kungafamiljen fortsätter att få barn i den här takten så kommer det i princip bli vanligare att vara kunglig än att inte vara det.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB