Startsida / Inlägg

Adam Alsing ger sig in i fiskbranschen

av tramsfrans

Om det är något som svenska kändisar älskar så är det att investera i nya, spännande affärsprojekt! Det är dessutom obligatoriskt att berätta om det på sociala medier, eller varför inte i ett pressmeddelande!

Igår fick jag till exempel veta att Adam Alsing gått in i fiskbranschen genom att investera i den nya produkten ”Hot Cod”. Hot Cod verkar vara en revolutionerande fiskpinne som är formad för att passa i ett korvbröd, och i pressmeddelandet kan man läsa följande:

”Mer fisk åt folket, säger Adam Alsing. Jag älskar mat och när jag första gången kom i kontakt med Hot Cod kände jag direkt att den här resan vill jag vara med på! Hot Cod kombinerar god mat med goda ambitioner och det uppskattar jag. Det här är ett helt nytt grepp om den klassiska fiskpinnen och genom att återuppfinna den så kan vi få barn och ungdomar att äta mer hälsosam mat. Hot Cod är supergott och det är konstigt att ingen kommit på den här idén tidigare.”

Älskar att Adam Alsing tycker att fiskpinnar är hälsosam mat! Alltså, spontant så kan jag komma på många maträtter som är nyttigare än panerad fisk. Till exempel fisk som inte är panerad?

Man kan säga mycket om fiskpinnar, men min första tanke är inte att det tyder på ”goda ambitioner” att laga det. Att laga fiskpinnar är väl snarare något man gör när matglädjen har dött och man inte längre orkar bry sig.

Titta vad nyttigt det ser ut! Vitt bröd, panerad fisk, en rejäl klick majonnäs, och inte minst ett fräscht salladsblad! Hela kostcirkeln i en enda tugga.

Själv så älskar jag fiskpinnar och äter det förmodligen lite för ofta för att vara 23 år gammal, men jag skulle kanske inte påstå att det är nyttigt. Hade jag varit ute efter något hälsosamt hade jag förmodligen lagat något annat, men det kanske bara är jag.

Nu återstår det att se om 2017 blir fiskpinnens år. Folk har ju äntligen slutat prata om pulled pork och foodtrucks, så det finns helt klart plats för en my mattrend i Sverige. Kanske blir det Adam Alsings nya korvbrödsfiskpinne? Jag håller tummarna!

Taggar Adam Alsing
  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB