Startsida / Inlägg

ANALYS: Hollywoodfruarna och frufotograferingen

av tramsfrans

Nyheten slog ned som en bomb igår! Jennifer Åkerman ska vara med i Svenska Hollywoodfruar. Jennifer kanske främst är känd för att vara Malin Åkermans syster, och jag antar att det här innebär att det tagit slut på intressanta svenska människor i Los Angeles?

Jenny håller dock även på med musik (för det gör ingen annan i L.A), och självklart ska vi få följa med till inspelningsstudion! Zzzz. Förra året fick vi i och för sig följa med Sofie Prydz till hennes jobb som VETERINÄR, så jag antar att det bara kan bli glammigare nu.

Det har självklart tagits en pressbild inför den kommande säsongen, och jag är oerhört förvirrad. Nedan kommer några tankar som susat genom mitt ihåliga huvud.

1.Varför står Isabel Adrian i mitten och håller i repet? Man kan säga mycket om Isabel Adrian, men neutral är väl inte direkt det första ordet jag tänker på. Det rimligaste hade självklart varit om Maria Montazami hade stått i mitten. Hon har ju faktiskt varit med längst.

2. Är det verkligen två lag i Svenska Hollywoodfruar? Gunilla Persson och Maria Montazami möter Elena Belle och Jennifer Åkerman, och så Isabel Adrian i mitten. Ska de slåss? Jag stöttar att man vidareutvecklar formatet, men det här känns lite drastiskt. Okej att det brukar vara hotfull stämning på fotograferingarna, men här skulle man ju kunna skära genom luften med en plastikkirurgisk kniv.

3. Varför känns det som att alla blickar in i kameran och vill döda alla som tittar? Med den uppsynen blir man inte direkt nästa Mia Parnevik.

4. Vad är grejen med att alla håller i ett rep? Först så tyckte jag det var konstigt, men nu förstår jag! Anledningen till varför alla håller i samma rep är ju såklart för att ingen ska kunna börja slåss eller kasta något på någon av de andra fruarna. Smart och tidseffektivt av TV3!

5. Borde det egentligen inte vara alla mot Gunilla…? Förr eller senare så blir det ju alltid så ändå.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB