Startsida / Inlägg

Amsterdam!!!

av tramsfrans

Av någon anledning så tyckte jag det var en bra idé för fyra månader sedan att boka en ensamresa till Amsterdam direkt efter Stockholm Pride? Jag vet inte riktigt vad jag tänkte med, men nu är jag iallafall på väg. Sitter på Arlanda med ett glas av ”den billigaste champagnen ni har” och känner mig mer död än levande om jag ska vara ärlig.

Jag har rest ensam flera gånger tidigare. De flesta verkar inte kunna bestämma sig för om jag är ett psykfall eller *stark*, men jag kan faktiskt tycka att det är väldigt skönt ibland. Alltså göra exakt det man själv vill göra, inte behöva anpassa sig efter någon annan och bara göra saker i min egen takt. Känner mig ungefär som Blondinbella efter skilsmässan!

Typ som ikväll när jag kommer gå ut och äta middag ensam och läsa Katrin Zytomierskas porriga roman ”Bucketlist” vid bordet och äta en råbiff. Det hade ju varit jättekonstigt beteende om jag rest med någon annan.

Ja alltså man vet ju aldrig om någon av mina två telefoner och min laptop skulle explodera samtidigt???

A post shared by Tramsfrans (@tramsfrans) on

Eftersom jag är 1000% semesterpappa så skriver jag självklart ut samtliga resehandlingar så att det finns PÅ PAPPER!!! Det är ännu viktigare när man reser ensam! Man vet ju aldrig om alla mina telefoner och laptop skulle explodera samtidigt.

Aja. Det är bara tre dagar och jag kommer hem igen på onsdag. Business as usual på bloggen tills dess ändå, så ni kommer ändå inte märka någon skillnad. Kommer troligtvis gå in på Anna Books instagram fem gånger i timmen.

 

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB