Startsida / Inlägg

Kungafamiljen önskar glad sommar

av tramsfrans

Ingen av er kan väl ha missat kungafamiljens sommarhälsning på Instagram igår! Jag trodde först att det var en reklam för tvättmedel, men man vet ju aldrig med smygreklam på Instagram nu för tiden.

Jag vet inte vad som är mest chockerande. Att alla barnen kunde kolla in i kameran samtidigt eller att Chris O’Neill var på plats? Det vore ju verkligen SÅ typiskt om fotograferingen skulle krocka med ett livsviktigt Skype-möte med Tokyo-kontoret!

Personligen så förstår jag dock inte riktigt storheten med bilden. Jag vet inte vad det är som ska vara så otroligt speciellt med att man lyckats samla hela kungafamiljen på bild för en gångs skull? Det är väl det minsta man kan begära med tanke på vad det kostar. Att de iallafall är tillsammans EN dag varje år?

Victoria ser dock oerhört lättad ut över att Victoriadagen äntligen är över och att hon äntligen får pusta ut tills nästa år igen. Jag har sagt det här förr, men någon borde verkligen befria kronprinsessan från hennes födelsedagsfängelse.

Tänk att behöva spendera hela sin födelsedag i FOLKDRÄKT! Skaka hand med massa främlingar och kolla på ett Sonja Aldén-medley som aldrig tar slut. Är man 40 år gammal så borde man rimligtvis kunna hitta på något roligare att göra på sin födelsedag. Står man i rampljuset under årets övriga 364 dagar så borde man rimligtvis kunna få vara ledig på sin födelsedag.

Nästa sommar är det dags för ett nytt fototillfälle. Då kanske kungafamiljen till och med kan komma överens om en gemensam dresscode så att prinsessan Madeleine och Sofia inte har på sig beige när alla andra har på sig blått.

 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB