Startsida / Inlägg

Edward Blom kidnappad i Riga

av tramsfrans

Något fruktansvärt har hänt. Edward Blom har blivit halvt tillfångatagen av lettisk hotellpersonal i Riga! På Instagram ger Edward en skakande rapport och berättar om läget från receptionen.

Det är verkligen inne bland kändisar nu för tiden att klaga på hotell och resor! Calle Schulman var rasande på Booking.com för att ett hotellrum var ostädat när han gick in i det en timme innan tillträde, och Katrin Zytomierska bodde på Sunwing i Spanien och gormade över att allt är bättre i Dubai. Ja ni hör ju själva, det är verkligen inte lätt att leva ibland.

Ingen av dem har dock blivit tillfångatagna av hotellpersonalen som det verkar som att Edward Blom har blivit. Det är såklart lätt att vara efterklok, men är det verkligen en så bra idé att skriva en kritisk recension på hotels.com när man fortfarande är incheckad på hotellet? Att dessutom fortsätta lägga upp bilder på Instagram och geotagga att man är på hotellet är troligtvis inte heller någon guldstrategi för att bli släppt.

Jag är inte helt insatt i vad som har hänt på Edward Bloms hotell, men jag tycker ändå det är lite gulligt när svenska kändisar åker utomlands och råkar ut för någon typ av mindre problem och plötsligt står helt handfallna eftersom ingen vet vem de är och de inte längre kan utnyttja kändiskortet. Det är en helt ny nivå av utsatthet! Hemskt att behöva klara sig själv och försöka ta sig fram utan att folk vet man är en influencer.

Nu återstår det bara att se om Edward Blom blir polisanmäld i Lettland för sin kritiska hotels.com-recension. Jag hoppas verkligen att någon kommer till undsättning och räddar familjen Blom. Är UD kontaktade? Margot Wallström? Det är dags att någon tar ansvar för våra svenska medborgare i nöd utomlands innan det är för sent.

Taggar Edward Blom
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Frida Willander
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB