Startsida / Inlägg

Flydde landet

av tramsfrans

Nej jag har inte dött. Jag har tre veckors semester från mitt vanliga 9-5 jobb där jag är myndighetstant, och så fort jag fick höra att det skulle bli fint väder i Sverige så kastade jag mig på första bästa plan till ett 13-gradigt London! Nu är jag här i Shoreditch och hälsar på en kompis.

Jag insåg precis att det är väldigt Blondinbella att åka utomlands och ”hälsa på en kompis” under mystiska omständigheter så att folk ska spekulera i att man egentligen träffar en mystisk rik man, så varsågod att spekulera i mitt privatliv.

Sveriges kändisar kan iallafall pusta ut i ett dygn till. Sen kommer jag hem och allt blir som vanligt igen.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB