Startsida / Inlägg

Steffo röker på cancerevent

av tramsfrans

I tisdags så var det kändisgolftävling till förmån för Cancerrehabfonden. Alla var där! Eller ja, iallafall Lill-Babs och Steffo Törnquist.

Nu har dock Steffo hamnat i blåsväder. Han har tokat till det på Instagram!

Inte ens jag skulle komma på idén att gå på ett event till förmån för cancersjuka och samtidigt posera med världens största cigarr. Hittade han ingen större? Det kommer såklart inte som någon nyhet att Steffo gillar cigarrer, men att bolma på när man är på ett event till förmån för cancersjuka känns magstarkt till och med för mig. Ungefär som att ta med sig en box Perfect Day rosévin på ett AA-möte.

Det verkar som att folk rent allmänt har blivit sämre på att tjuvröka? Vart är Sverige på väg egentligen? Jag unnar Steffo alla cigarrer i världen, men kanske inte på ett cancerevent när man poserar på bild med Lill-Babs i regnet. Det sista jag vill är att vara någon sorts moralpolis, ni känner ju mig, men till och med jag förstår ju att det här är en dålig idé.

För övrigt tycker jag mest det känns opraktiskt att spela golf i regnet och röka cigg samtidigt. Hur ska man kunna hålla i både golfklubba, paraply, golfboll och cigarr när man bara har två händer? Det säger ju sig självt att det inte går!

Den enda som kommer undan med att ta en cigg på golfbanan måste vara prinsessan Birgitta. Hon skulle iallafall sköta det på ett snyggt sätt med stil och klass. Fimpa lite diskret i bunkern och spatsera vidare.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB