Startsida / Inlägg

Pernilla Wahlgrens relationsmål

av tramsfrans

Foto: Robin Lorentz Allard

Släpp allt du håller på med, äntligen har Pernilla Wahlgren avslöjat vilket mål hon har med en framtida kärleksrelation! Hon vill vara EXAKT som David Hellenius och Renée Nyberg! Expressen har frivilligt lyssnat på ett avsnitt Wahlgren & Wistam, och rapporterar följande:

”Pernilla Wahlgren menar att målet är att ha den typ av relation som David Hellenius och Renée Nyberg har. Paret, som varit tillsammans sedan 2003, brukar ofta göra roliga klipp på sociala medier tillsammans.

– Det där är min dröm. Jag är avundsjuk på både David och Renée. Jag vill också hitta en kille som jag kan vara rolig med och göra roliga sketcher och sånt med, säger Wahlgren i podcasten.”

Inte för att vara sån, men jag kan känna att det är en lite VÄL snäv målbild att ”ha den typ av relation som David Hellenius och Renée Nyberg har”. Speciellt om man varken är David Hellenius eller Renée Nyberg. Redan där så blir det ju problematiskt.

Jag tycker att Pernilla Wahlgren ska utgå från sig själv när hon tänker på vilken framtida relation hon vill ha! Ingen gillar en copycat, och om man letar efter en relation som i första hand ska vara som någon annans så kommer man troligtvis inte att hitta något bra i slutändan. Pernilla Wahlgren borde ha tillräckligt mycket pondus och personlighet för att hitta på något eget!

Folk har försökt bli ”den nya David Hellenius” i tio års tid men ingen har fortfarande lyckats. Han leder fortfarande allt som går att leda på TV4. Nu får inte ens hans kärleksrelation vara ifred för att folk vill kopiera den och göra till sin egen!

Det känns ändå talande att Pernilla Wahlgrens främsta krav på en framtida partner är att det ska gå att spela in roliga sketcher på Instagram med honom. Vad är poängen med att ha kul ihop om man inte kan lägga upp det på Instagram så att resten av Sverige kan se hur otroligt sköna man är? Det har jag alltid sagt!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB