Startsida / Inlägg

Anna Book tillbaka från Biggest Loser

av tramsfrans

Igår så föll en stor sten från mitt hjärta. Anna Book är äntligen tillbaka i offentligheten efter fem veckors Biggest Loser-inspelning! Anna har haft instagramförbud och levt isolerad från omvärlden under hela perioden och det har varit en stor prövning för henne, men allra störst har det varit för mig. Jag har känt mig halv!

Jag har haft så många sömnlösa nätter där jag oroat mig för hur det går. Kommer Runar Sögaard eller Anna Book att gå segrande ur kaloristriden? Gråter Anna Book just nu på en herrgård någonstans i Uppland? Får deltagarna någon mat över huvud taget? Det måste vara såhär som Tone Oppenstam från ”Ladies på Östermalm” kände när hon satt i fängelset och levde under svåra förhållanden.

Det är oklart hur mycket Anna Book har gått ner i vikt, men oavsett hur många kilon det rör sig om så anser jag att den största prestationen har varit att vara borta från sin familj och Instagram under så lång tid. Alltså att gå från att sända live på Periscope sex timmar om dagen till att leva i total medieskugga i fem veckor är faktiskt helt sjukt.

Det är lätt att hacka på Anna Book, men jag tycker helt ärligt att hon förtjänar någon typ av pris för att ha varit avskärmad från omvärlden så otroligt länge. Jag vet inte om jag hade fixat det. Vem bryr sig om folk går ner i vikt eller inte, den riktiga utmaningen ligger ju i att isolera sig själv från världen utanför.

Lyckan över att vara tillbaka i offentligheten blev dock kortvarig. Annas helt nya iPhone i roséguld blev stulen!

På något sätt känns det ändå typiskt att Anna Book inte är en sån person som säkerhetskopierar sin telefon. INGA kontakter är kvar! Själv så har jag det omvända problemet. Jag är inne på min fjärde iPhone och jag har fortfarande kvar ALLA mina kontakter. Alltså till och med engångsligg från 2013.

Jag har till och med Anna Books nummer inlagt. Övervägde ett tag om jag skulle skicka ett SMS eftersom Anna ber ”roliga” personer att höra av sig, men jag tror jag låter bli den här gången.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB