Startsida / Inlägg

Pernilla Wahlgrens kosttillskottreklam

av tramsfrans

Nu är det dags för en ny kändis att få kritik för ett kosttillskott som de gör reklam för! Tidigare i våras var det Hannah och Amanda som stod i skottgluggen, och nu är det Pernilla Wahlgrens tur. Tänk att man inte längre får skriva att ett kosttillskott är lösningen på livets problem utan att folk blir sura!

[i samarbete med Swiss Clinic] Sommaren närmar sig och man vill känna sig extra fin och bekväm i sig själv. Det är lättare sagt än gjort. Mitt samarbete med Swiss Clinic fortsätter. Jag har ju samarbetat med dem i flera år nu och jag gillar verkligen deras produkter! En produkt som jag velat pröva ur deras sortiment är denna ”Diet fiber gel”. När produkten äntligen kom ut på marknaden så fick jag hem några prover och blev positivt överraskad! Läs mer om detta på bloggen !! Just nu får ni också 30% rabatt med koden "PW30" ( Länk i bion????) Det är alltså en fibergel som man tar en stund innan måltiden. Den ökar mättnadskänsla och du äter mindre. Med @swissclinic känner jag mig trygg och kläderna sitter lösare redan efter några veckors användning tillsammans med mina powerwalks?? #erbjudande #samarbete #reklam #tips #hälsa #swissclinic #swissdiet #newconcept

A post shared by Pernilla Wahlgren (@pernillawahlgren) on

Älskar att Pernilla först säger att det är ”lättare sagt än gjort” att känna sig fin och bekväm i sig själv, och därefter lanserar lösningen i form av en fibergel som man häller ner i ett glas vatten. Tänk att det var så himla lätt!

Nu har Pernilla alltså hamnat i blåsväder. I ett SMS till Aftonbladet så utvecklar Pernilla sina tankar kring denna ”diet fiber gel”.

”Det är alltid känsligt att prata om vikt. Det är inget mirakelmedel och jag uppmanar inte till bantning. Med hjälp av produkten kan man kontrollera sin hunger med en naturlig mättnadskänsla. Det går helt i linje med min filosofi om att äta det man vill i lagom mängd för att må bra”

Det låter ju så himla bra. Ät det du vill i lagom mängd, men glöm inte bort fibergelen från Swiss Clinic som ni just nu får med 30% rabatt med koden PW30! Vet inte hur ”naturligt” det är, men en artificiell mättnadskänsla är också en mättnadskänsla! Kram!

Som vanligt när kändisar får kritik så är de oförstående. På Instagram skriver Pernilla såhär:

”Det är INTE ett bantningsmedel utan en fibergel som är ett kosttillskott & ökar mättnadskänslan”

Det verkar som att svenska kändisar har fått en ny favoritfras. ”Amen hallå det är ett kosttillskott” är uppenbarligen det nya försvaret så fort som man får kritik för något konstigt som man gör reklam för.

Personligen så är jag av uppfattningen att om ett kosttillskott verkligen hade fungerat så otroligt bra att kilona rasade tillsammans med powerwalks så hade fler personer börjat använda det för längesen. Eller alltså, iallafall att någon form av vetenskaplig studie backat upp påståendet.

Jag googlade iallafall upp vad kosttillskottet kostade. 490 kronor för en förpackning som räcker i hela 14 dagar. Vilket kap!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB