Startsida / Inlägg

Linda Lindorff trotsar läkarnas råd

av tramsfrans

Ingen kan väl ha missat att Fångarna på fortet spelas in i Frankrike just nu. Halva kändis-Sverige är på plats, redo för att bada med ormar och annat äckligt som man måste göra för att fortsätta vara relevant.

Linda Lindorff är självklart också på Fort Boyard, men hennes himmel är fylld med mörka moln. Linda bloggar:

”Tyvärr är jag inte i toppform. Svullna leder och muskler, kan inte knyta händerna eller sitta på huk på grund av svullnaden, ont i knäna. Frisk i övrigt, alltså inte förkyld eller trött, bara detta konstiga med kroppen som gör mig stel och orörlig. Får provsvar på tisdag och läkare avråder mig tävla innan dess, men jag tänker att det nog går ändå. Får anpassa mig. Vill inte svika mitt underbara lag! Detta blir kul!”

Jag känner nog ingen med samma kämparglöd som Linda Lindorff. Trots att hon i princip är orörlig och inte kan knyta händerna så är det självklart för henne att ställa upp i Fångarna på fortet. Världens samlade läkarexpertis kan inte stoppa henne från att tävla med Bonde-Stefan!

Jag tycker att vi alla borde ha Linda Lindorff som förebild varje gång vi ställs inför en utmaning. Att tänka ”vad hade Linda Lindorff gjort?” kan faktiskt lösa de flesta problem som en människa ställs inför. Svaret är alltid att sminka sig, gråta lite (mycket) och därefter GE JÄRNET!!!

Nu håller jag tummarna för att Linda Lindorffs sargade kropp ska hålla. Vi minns ju alla när hon var med i Let’s Dance och ville försäkra sina ben och huvud och fick nej från sitt försäkringsbolag.

Hoppas att Fångarna på fortet har fått till en bra deal med ett försäkringsbolag den här gången. I värsta fall så får de lägga ner Efter Tio med Malou von Sivers för att ha råd att betala försäkringspremien.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB