Startsida / Inlägg

Elefantridning med Charlotte Perrelli

av tramsfrans

Charlotte Perrelli är på semester på Bali. I likhet med andra svenska kändisar så är semestern givetvis inte komplett utan att man gör något roligt och kontroversiellt med djur i fångenskap och lägger upp det på Instagram så att folk kan rasa. Det slår aldrig fel!

ska%cc%88rmavbild-2016-11-27-kl-11-01-54

Det blev en liten tur på 37-åriga Epics rygg idag. Borde räknat ut att stormen va nära när jag lade upp bilden, men jag valde ändå att göra det? Alessio har inte sett en elefant sedan han var två år och var sååå exalterad över att komma till Bali och få se Elefanter. Vi har haft diskussioner om detta. Fångenskap, andra djur på plats som vi tror var drogade men jag ville att han skulle få se allt detta med egna ögon och ja, han ville rida på elefanten och Jag följde med. That’s IT! Tyck det är fel och att jag är en hemsk människa men jag tog det beslutet”.

Tycker att Charlotte Perrellis logik är lite tveksam här. Typ ”ja min 11-åring vill rida på en elefant och då måste han ju få göra det såklart!”. Att säga nej verkar inte finnas på kartan. Klart att Alessio ska få rida på en 37-årig elefant, han har ju längtat efter det sedan han var två år gammal! Vill ni verkligen att Alessio ska bli LEDSEN?!? Nä precis!

Personligen så förstår jag inte varför Charlotte absolut insisterar på att lägga upp bilden trots att hon själv skriver att hon visste folk skulle bli sura. Man bah ja VARFÖR??? Rid på elefanten, gör ungen nöjd, ta en bild för privat bruk och lägg INTE upp den på Instagram. Det behöver inte vara svårare än så.

Tycker ändå det är befriande att Charlotte säger rätt ut att hon skiter i vad folk tycker. Många andra hade vänt kappan efter vinden och pudlat. Charlotte är iallafall konsekvent med att hon hatar elefanter och tar dåliga beslut. Det krävs ändå viss pondus för det!

Charlotte vet dessutom att någon annan kändis kommer göra bort sig nån dag senare och att alla arga kommer ha glömt bort hennes elefantridning då. Det är det eviga kretsloppet av rasande instagramföljare!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB