Startsida / Inlägg

Bonde söker fru-Erik och Linnea säljer gården!

av tramsfrans

De flesta av er slutade förmodligen att följa paren i Bonde söker fru när säsongen var över. Jag och Linda Lindorff ser det dock som ett engagemang för resten av livet! Det är ungefär som att skaffa barn. Man kommer alltid att älska dem och oroa sig över hur det ska gå.

Nu har Erik och Linnea bestämt sig för att sälja gården i Småland. Planen är nu att flytta till Hälsingland istället, alltså södra Norrlands Toscana. Eftersom jag har stenkoll på alla gårdsförsäljningar i hela Småland så hittade jag naturligtvis mäklarannonsen och upptäckte ett nytt, spännande säljknep!

bonde

Bonde söker köpare! Och så det klassiska säljknepet ”posera med ett osäkert leende och en höna i famnen”. Den ser man inte ofta när det ska säljas ettor på Kungsholmen kan jag säga, men kanske höna är det nya doftljus och fruktfat? Varför inte! Eller är det rentav en TUPP på bilden? Ni får ursäkta min bristande kunskap om bondgårdens djur, men de enda djuren jag känner till är silverfiskar i badrum.

Kan inte låta bli att undra om det var Erik och Linneas eget initiativ att vara med i sin egen mäklarannons eller om det var mäklaren som insisterade? Med tanke på hur mycket Erik har gnällt på all uppmärksamhet och vinklade händelseförlopp från TV4 så är det intressant att han inte verkar ha några problem med att utnyttja sitt nyvunna kändisskap när det passar.

Få personer är ju så narcissistiska att de själva vill vara med på bild när deras hus ska säljas. Det är liksom inte speciellt relevant eftersom de tidigare ägarna oftast inte ingår i köpet.

Nu hoppas jag att buden kommer RASA in! Tänk att få bo på en gård där svensk tv-historia har skrivits! Köksgolvet måste vara fuktskadat med tanke på hur många tårar som Linda Lindorff har gråtit därinne! Bortsett från det så tror jag att gården är ett riktigt kap.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Emelie Anderberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB