Startsida / Inlägg

Fredrik Eklunds starka besök i Akalla

av tramsfrans
fredrikeklund

Stoppa pressarna, Fredrik Eklund har varit i Akalla! Stockholms motsvarighet till Harlem. En livs levande förort!

”Today my brother and I got to visit the apartment where we grew up. This is the kitchen where I spent the first 11 years in my life. It was so surreal to sit there again with Sigge, to be back together, see my old boy’s room, his room, our little garden, where we built our world and memories now decades ago. Where it all started, yet I feel a lot of love for it all still today. Thanks to the beautiful family letting us in, it meant a lot to us and I hope we didn’t surprise you too much by just knocking on your door. Part of me will always be in these walls, all the way from New York. #fullcircle”

Tänk att sitta bakis i sitt kök i Akalla och bli överraskad av att Fredrik Eklund knackar på dörren för att ta en känslosam bild på Instagram! Inte ens i Akalla går man säker nu för tiden.

Folk pratar ofta om säkerhetsläget i utsatta förorter, och nu har invånarna fått ytterligare en sak att oroa sig över. Kändisar som stormar in i köket för att ta bilder! Du som läser det här kanske bor i ett föredetta kändishem utan att veta om det! Hoppas ni brukar låsa dörren.

Frukten på bordet var troligtvis homestyling och något som Fredrik hade med sig själv i äkta mäklarstil. Också intressant att både Fredrik och Sigge BLUNDAR på bilden för att känna in STÄMNINGEN i ett äkta svenskt kök med tillhörande bord och stolar!

Personligen så känner jag mest ”jaha”. Fredrik Eklund är uppvuxen i en helt vanlig lägenhet, vem är inte det? Kom med något nytt! Det här är inte direkt Spårlöst på Sjuan där folk letar efter sina föräldrar bland kanyler och brinnande eldtunnor i brasilianska kåkstäder tillsammans med Agneta Sjödin.

Men det är klart, lever man den amerikanska drömmen så måste man ju ha något tårdrypande och emotionellt att berätta vid väl utvalda tillfällen. T.ex. att man vuxit upp i en helt vanlig lägenhet i Stockholm och att man har barndomsminnen från just den lägenheten! Så himla ödmjukt och starkt!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Frida Willander
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB