Startsida / Inlägg

Tunnbrödstårarna i Farmen

av tramsfrans

Farmen fortsätter att dundra på som ett tröskverk 19.30 varje måndag till torsdag. Det är ungefär som Halv åtta hos mig fast utan någon mat och alla är osams. Det senaste som hänt i tävlingen är att en jättearg kvinna från Göteborg har blivit storbonde. Till och med Paolo Roberto är rädd för henne, och det säger ju en hel del.

Samtidigt som livet på Farmen pågår så lever ytterligare tre deltagare i hemlighet under en presenning i skogen. De andra farmarna har ingen aning om att de existerar eftersom de har fullt upp med att bråka om feminism och vedklyvning.

Dessa tre deltagare kan vi kalla för skogsfolket, och jag har starka misstankar kring att åtminstone två av dem är nudister. De tar varje chans de får att klä av sig nakna, och deras främsta kvällsnöje verkar vara att plocka bort fästingar från varandras kroppar.

Igår var dock en stor dag för skogsfolket. De fick tunnbröd! Den enda rimliga reaktionen på en sån happening är givetvis att börja gråta.

farmen1Tuppa av över lite mjöl? Inte ens jag har så nära till mina känslor! Att tuppa av för lite chips hade varit en sak, men MJÖL?

farmen2

Våta, fuktiga drömmar om snabba kolhydrater!

farmen3

Bara för att man lever som på 1800-talet så behöver man ju inte PRATA som man gjorde på den tiden. ”Sicket gott bröd” är förmodligen en mening som inte har använts sedan 1862.

farmen4 farmen5

STARKT! Ribban för vad som gör folk tacksamma har verkligen sänkts. Vågar inte ens tänka på vad som skulle hända om man gick dit med en kanelbulle. Då blir det mer tårar än när Arga Snickaren var hemma hos Anna Book. 

farmen6 farmen7

Det är officiellt. Skogsfolket har tappat all vett och sans. De kommer troligtvis inte att bli speciellt långvariga på Farmen dagen då de blir insläppta där. Där får man enbart gråta på grund av personangrepp och vuxenmobbning, och ingenting annat.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB