Startsida / Inlägg

Bianca Ingrossos singeldementi

av tramsfrans

Foto: Shimoda Media

Har du länge gått omkring och funderat på relationsstatusen mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen? Isåfall har jag goda nyheter!

Bianca och Phillipe är kända som kändis-Sveriges främsta on/off-par. Paret har gjort slut vid åtminstone 6-7 tillfällen, men kärleken har alltid segrat till sist. Lägenheter, hundar och favoritrestauranger kommer och går, men on/off-förhållandet mellan Bianca och Phillipe består!

I Bianca Ingrossos senaste vlogg kommer hon med en något oklar uppdatering om statusen mellan henne och Phillipe. Aftonbladet Nöje rapporterar.

”I videon svarar Bianca Ingrosso på frågor om sex och relationer, och formulerar sig på ett sätt som fått följarna att undra om hennes relationsstatus. Hon inleder bland annat ett av sina svar: ’I dag, i vuxen ålder, när jag är singel…’.”

En lekman hade kanske kunnat tro att Bianca Ingrosso råkat säga bort sig och att hon kom med ett spontant singelbesked i vloggen, men det bedömer jag inte som särskilt troligt. Hade det varit slut på riktigt igen så hade det kommunicerats på ett tydligare sätt! Paret har visserligen gjort slut flera gånger, men inte tillräckligt många gånger för att ett nytt uppbrott bara ska nämnas i förbifarten!

I ett sms till Aftonbladet så förtydligar Bianca att paret inte har gjort slut, och att när hon sa ”när jag är singel” så syftade hon på de perioder i vuxen ålder då hon och Phillipe inte varit tillsammans.

Alla som oroat sig över statusen på Biancas och Phillipes kärleksliv kan alltså pusta ut nu. Kärlekslyckan mellan Bianca och Phillipe fortsätter med oförminskad kraft. Paret följer till och med varandra på sociala medier, så det finns ingen anledning till oro.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB