Startsida / Inlägg

Amadeus Sögaard om bråken mellan Runar och Carola

av tramsfrans

Foto: Jimmy Wixtröm

Släpp allt du har, ett svenskt kändisbarn har talat ut om sin uppväxt! I en intervju i podcasten Hitfabriken som Aftonbladet Nöje rapporterat om berättar Amadeus Sögaard om hur det inte alltid har varit lätt att ha Carola och Runar som föräldrar.

Många spaltmetrar har skrivits om Carola och Runar, men enligt Amadeus så hade det kunnat skrivas betydligt mer.

”– Lidit har jag inte gjort, jag har haft jättefina föräldra- och familjesituationer, men det är klart att saker och ting har varit jobbigt. Det som står i tidningarna är ju vad det är, men det är också tio procent av vad som faktiskt händer. Man tänker kanske ’det har skrivits så mycket’ men ja det har hänt rätt mycket också. Det hade kunnat skrivas betydligt sjukare grejer också.”

Det är oklart vad Amadeus syftar på här, men det hade alltså kunnat skrivas betydligt värre saker! Man får ofta höra från offentliga personer att det är jobbigt när tidningar skriver om deras privatliv, men Amadeus har en mer positiv inställning när han tänker på allt som tidningar inte har skrivit om! Glaset är alltid halvfullt!

I intervjun berättar Amadeus även att hans studentmottagning var tvungen att hållas på en ”neutral plats” för att både Carola och Runar skulle kunna medverka.

– Och i min situation blev det snarare att väldigt många av våra problem och dispyter och tjafs som har varit har blivit offentligt också och där kanske skiljer det sig något från andras skilsmässor. Och det är det än i dag. Min student behövde vara på neutral mark, varken vara hos morsan eller farsan. Det tyder väl någonstans på att det inte är asbra i dag heller.

Enligt Amadeus så är inte relationen ”asbra” idag heller, och min gissning är att det kommer vara fortsatt frostigt. Carola har tidigare berättat att hon just nu håller på att skriva en bok om sitt liv, och min kvalificerade gissning är att det inte kommer bli jätterolig läsning för Runar.

När Runar släppte sin självbiografi 2020 så sa han att det var Sanningen med stort S och anklagade Carola för att ha varit otrogen. Carola kontrade med att det var ett ”under att hon ens kan stå upp idag, och min gissning är att hon kommer berätta mer om det i sin kommande bok.

20 år har gått sedan uppbrottet, men det verkar som att följetongen mellan Runar och Carola kommer att fortsätta i 20 år till!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB