Startsida / Inlägg

Nicole Falcianis insikt om relationen med Eric Saade

av tramsfrans

Foto: Robin Lorentz-Allard

Nu har det hänt igen! Nicole Falciani har pratat om sitt förhållande med Eric Saade i offentligheten! Ingen kan väl ha missat det turbulenta uppbrottet i början av 2020, då Eric enligt Nicole dumpade henne kort innan deras planerade bröllop.

Sedan dess har mycket vatten runnit under broarna, och både Nicole och Eric lever idag lyckliga med nya partners. Nicole bor i Rom med sin nya kille Adem, och Eric verkar ha fullt upp med att resa utomlands och ta svartvita bilder på influencerflickvännen Hanna Schönberg.

Att både Nicole och Eric sedan länge har nya partners har dock inte stoppat dem från att prata om sin havererade relation i offentligheten. Förra sommaren blev det skriverier när Eric anklagade Nicole för att inte respektera honom, efter att hon gästat ”Intimt med Björken” och kallat honom för ”svin”.

Nu har ytterligare ett år passerat, och i en podcast så konstaterar Nicole att kommunikationen i förhållandet inte var på topp. Aftonbladet Nöje rapporterar.

”Nu berättar hon i podcasten ”Livshjulet” om den viktigaste lärdomen från relationen.

– Det som jag tagit med mig framför allt är väl hur viktig kommunikation är, för kommunikationen i den relationen var ju inte så bra. Vilket jag inte tänkte på eller reflekterade över då, säger hon.”

Det är alltid bra att dra lärdom av förhållanden, även om kommunikationen efter förhållandet inte direkt har varit på topp heller. Det mest strategiska beslutet hade troligtvis varit att inte prata om uppbrottet offentligt, men om man skiljs åt som ovänner så kan det vara lättare sagt än gjort!

Nu återstår det att se hur länge Nicole och Eric kommer fortsätta prata om sin relationskrasch i offentligheten. Det har trots allt gått två år sedan uppbrottet nu, vilket är en mindre evighet i influencersammanhang. Bara de mest inbitna fansen hade troligtvis kommit ihåg det, om inte Eric och Nicole hade fortsatt återuppväcka minnena med jämna mellanrum. Fortsättning följer, troligtvis!

 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB