Startsida / Inlägg

”Vi eller aldrig” tillbaka med ny säsong

av tramsfrans

Foto: SVT

Trogna läsare av den här bloggen minns säkert min följetong om SVT:s relationsprogram ”Vi eller aldrig” förra sommaren! SVT skickade ner ett antal par med krisande relationer till ett hus på Malta, med målet att ge akut hjälp för att bestämma om de skulle göra slut med varandra eller inte.

Jag var inledningsvis skeptisk till formatet och funderade på om det verkligen var en bra idé att samla så många olyckliga par på samma plats. I slutändan så resulterade dock den första säsongen av programmet i två uppbrott, tre förbättrade relationer och ett frieri. Jag vet inte vad statusen är just nu när det nästan gått ett år till, men jag hoppas att alla inblandade mår bra!

Foto: Daniel Nilsson/Kickass-Coach AB

Idag kom beskedet att det blir en till säsong av programmet, men utan förra årets psykolog Björn Hedensjö. Istället så har SVT anlitat ”kickass-coachen” Philip Diab, känd från bland annat Lyxfällan på TV3, där han har varit coach till personer med ekonomiska problem. I pressmeddelandet från SVT kan vi läsa följande.

”I vår flyttar fem nya par in i villan på Malta. Paren lever tillsammans i en relation, men är osäkra på om de ska fortsätta att vara tillsammans. Till sin hjälp för att få svar på frågan finns förutom Philip Diab även sexologen Louise Manzanti.”

Det känns tryggt att danska sexolog-Louise är kvar för att hjälpa deltagarna att hitta tillbaka till sin sensualitet! SVT har fått bra självförtroende när det kommer till relations-tv, och verkar satsa på att ta sig an så svåra uppdrag som möjligt. Främlingar gifts bort med varandra i ”Gift vid första ögonkastet”, och i ”Vi eller aldrig” så ska relationer som sjunger på sista versen få chansen att blomstra på nytt med hjälp av kickass-coachen!

Precis som förra året kommer programmet att sändas under sommarmånaderna, vilket är välkommet eftersom det inte brukar finnas några andra program att följa under den perioden. Vilka par som kommer delta den här säsongen är ännu inte offentligt, men jag ser fram emot att få veta mer!

Vill du drömma dig tillbaka till den förra säsongen av ”Vi eller aldrig”? Klicka på taggen ”Vi eller aldrig” här nedanför och läs alla mina analyser om förra säsongen. 

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB