Startsida / Inlägg

Christer Lindarw rasande på Olof Lundh

av tramsfrans

Släpp allt du har! En svensk kändis är rasande över en annan svensk kändis agerande i ett frågesportprogram på TV! I ett inlägg på Instagram skriver Christer Lindarw att han är illa berörd av sportjournalisten Olof Lundhs beteende i frågesportprogrammet ”Alla mot alla”, och anklagar honom för osportsligt beteende.

Jag vet inte hur mycket Christer Lindarw har sett av ”Alla mot alla, men jag har sett alla säsonger sedan starten och tycker det är tydligt att Olofs beteende bara är en jargong? Att kalla det för ”bland det obehagligaste man kan se på TV” känns iallafall som en överdrift!

Alla mot alla är ett tv-program som ska ha högt i tak, och min spontana tanke är att det finns alldeles för många tv-program där kändisar gör allt för att visa upp sitt bästa jag. Många av momenten i Alla mot alla bygger på att deltagare ska bli provocerade och frustrerade, och Filip och Fredrik gör sitt bästa för att elda upp stämningen ännu mer. Om man är mer intresserad av artighetsfraser och god stämning så kan man med fördel välja ”På spåret” eller ”Bäst i test” istället!

Med det sagt så är Olof Lundh och Ebba von Sydow programmets största vattendelare, och ett deltagarpar som man antingen älskar eller hatar. Med tanke på att de har återkommit flera säsonger i rad så är det dock uppenbart att det är bra tv!

Enligt vad jag kan se så har Olof inte bemött kritiken från Christer, men programledaren Fredrik Wikingsson har kommenterat såhär på Christers bild.

”Olofs ärlighet är underbar. Du får titta på ’Secret song’ på TV4 istället!”

Olof och Ebba kommer troligtvis att återkomma som medverkande ända tills de vinner en final, vilket hittills inte har hänt. Det vore roligt om Christer Lindarw också fick vara med i programmet någon gång, men det verkar inte vara aktuellt så länge som Olof Lundh också är med!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Hanna Lindström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB