Startsida / Inlägg

Nya, romantiska Farmen

av tramsfrans

Foto: TV4

Farmen är tillbaka med en ny säsong, och det mesta är sig likt på gården. En av deltagarna högg sig själv med en yxa redan första dagen och fick uppsöka vård, medan andra deltagare härjar nere i jordkällaren och äter upp maten i hemlighet. Som om inte det var tillräckligt så verkar det vara mer mygg än någonsin i Småland!

Farmen har visserligen blivit lyxigare de senaste åren, men i det stora hela så är tillvaron fortfarande miserabel!

Något som däremot inte är sig likt är att Farmen verkar vara mer romantiskt än någonsin? Det har inte ens gått en vecka, och Izabella och Levin har redan sagt i synkar att de gillar varandra. Det är flirtig stämning på gården, och kärlek i luften! Som om inte det var tillräckligt så har även Alexander berättat att han och Victoria hånglade under inspelningen. I en intervju med Hänt säger Alexander följande.

”–Men en sak som hände i programmet när kamerorna inte var där var att vi faktiskt hånglade med varandra, men det var fortfarande på en vänskaplig nivå men jag ville känna av om hon var bra på att kyssas, och det var hon”

Ett hångel på en vänskaplig nivå! Rent generellt så brukar inte kompisar hångla med varandra, men om man är på Farmen så förstår jag att man kan bli uttråkad och gör vad man kan för att få tiden att gå.

Med det sagt så känns inte Farmen som det mest romantiska programmet man kan vara med i. Tvål är en lyx, alla har samma kläder på sig hela sommaren, och det råder stor brist på mousserande vin. Man kan säga mycket om det svenska bondesamhället på 1800-talet, men det var aldrig särskilt sexigt. Med tanke på förutsättningarna så är det ändå imponerande att så många deltagare verkar ha fattat tycke för varandra!

Jag ser fram emot att följa nya, sexiga Farmen och hoppas på ännu fler kärlekshistorier den kommande säsongen. För några år sedan sände TV4 ”Robinson Love Edition” där alla deltagare var singlar mellan 20-40 år gamla. Kanske är det dags att prova ett liknande koncept för Farmen nästa år!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Hanna Lindström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB