Startsida / Inlägg

Maria Montazami är rädd för Hollywood

av tramsfrans

Foto: Jerker Ivarsson

TV3:s långkörare Svenska Hollywoodfruar gick i graven häromåret efter lång och trogen tjänst i tv-tablån! Många av fruarna som var med i programmet är dock fortfarande aktuella som svenska kändisar idag, men i andra sammanhang.

En av de mest kända fruarna är Maria Montazami, som just nu är aktuell som en av deltagarna i Discovery+ nya äventyrsprogram ”The Island”. Livet på en öde ö kan tära på krafterna, och för Maria blev det troligtvis extra påtagligt eftersom hon är van med ett lyxliv i ett gated community utanför Los Angeles.

I podcasten TV-fabriken berättar Maria att hon inte ens gillar att lämna sitt eget kvarter, eftersom det potentiellt kan bli obehagligt. Aftonbladet Nöje rapporterar.

”– Jag är aldrig i Hollywood, jag tycker det är så skrämmande med alla hemlösa och pandemin. Alla måste ha munskydd, nej inget för mig. Jag är så inbakad i mitt eget lilla liv. Vi har knappt någon covid där jag bor, inga hemlösa. Det är så bubbligt, mjukt, rent och fint. Det är det man vill leva, säger hon.”

Poängen med att bo i ett gated community är att bli avskärmad från omvärlden, och det är precis det som Maria Montazami gillar. Faktum är att om man aldrig lämnar hemmet så är risken för att få covid minimal, och man behöver inte heller tänka på att ha på sig munskydd. Det är inte konstigt att Maria trivs!

I vilket fall som helst så tycker jag det är imponerande att Maria Montazami tackade ja till att vara med i The Island, med tanke på att hon helst inte vill lämna sin gata över huvud taget. Det underlättar såklart att få ett gage för besväret, men om man kan tänka sig att åka till en öde ö så kan man knappast anklagas för att vara en bekväm person.

The Island har premiär i februari på Discovery+, och det ska bli roligt att se hur Maria tar sig an den annorlunda miljön. Det är uppenbarligen mer attraktivt att åka till en öde ö utanför Panama än till Hollywood!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB