Startsida / Inlägg

Secret Song på TV4

av tramsfrans

Foto: TV4

Tycker du att svenska kändisar hyllas alldeles för lite? Isåfall har jag goda nyheter! Den 23 januari så har TV4:s nya söndagsunderhållning ”Secret Song” premiär, som går ut på att svenska kändisar ska hyllas av sin familj, vänner och andra kändisar. Maria Forsblom är programledare, och har tidigare sagt såhär till Expressen.

”– Jag tror att det är ett program som ligger rätt i tiden. Ingen ska åka ut, ingen ska bedömas och ingen kan misslyckas. Det är bara kärlek och värme”

Spontant så tänker jag att det finns väldigt många sammanhang där kändisar hyllas i svensk tv idag? Det är trots allt stommen i de flesta underhållningsprogrammen på både SVT och TV4! Tiden då kändisar blev utsatta för ”Roast på Berns” är över sedan länge, och om man vill nå fram till en svensk kändis idag så är det bäst att enbart komma med komplimanger. Allt som har potential att framkalla minimala nivåer av obekvämhet eller skav är bortplockat, och det är alltså i den andan som Secret Song ska verka.

Med det sagt så känns det som att programmet troligtvis kommer vara roligast för den som blir hyllad, snarare än för oss tv-tittare. Tårar och starka känslor är ingen bristvara på TV4, men hur gripande kommer det egentligen vara att få höra om hur fina egenskaper en svensk kändis besitter? Det har de ju pratat om själva så många gånger!

Deltagarlistan till programmet släpptes precis, och jag ramlade inte direkt av stolen när jag läste vilka som ska vara med. Kristin Kaspersen, Charlotte Perrelli, Agneta Sjödin, Glenn Hysén och Mark Levengood är exempel på kändisar som ska hyllas, och den deltagarlistan gjorde troligtvis ingen förvånad. Programmet hade kanske känts lite mer intressant om de lyckats casta kändisar med ett lite mer hemligt privatliv, men min gissning är att de kändisarna tackade nej i ett tidigt skede.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Hanna Lindström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB